به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اکبر جمیاری صبح امروز سه شنبه در آیین بهره برداری از ۵۰۰ طرح اشتغالزای اجتماع محور و تسهیلات محور و شروع عملیات اجرایی ۱۱۰ پروژه بنیاد برکت در لرستان، در سخنانی با بیان اینکه امروز ایجاد شغل برای یک جوان احیای آن جوان است، اظهار داشت: همه ما در وجود مشکلات در جامعه مقصر هستیم و دنبال این باید باشیم که مشکل و گرفتاری مردم را رفع کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مدیران از فرصت خدمت برای رفع مشکلات مردم استفاده کنند، گفت: باید فارغ از جریان های سیاسی به مردم خدمت کنیم.
امام جمعه نورآباد با تقدیر از فعالیت های بنیاد برکت در شهرستان دلفان عنوان کرد: توجه به مساجد ضروری است و بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برکتی برای کل کشور است.
حجت الاسلام جمیاری با اشاره به اینکه بحث اشتغال در این شهرستان با توجه به وجود ظرفیت های فراوان در حوزه کشاورزی خیلی مهم است، گفت: باید با ارائه خدمت به یاد و فکر جوانان و مردم باشیم.
نظر شما