به گزارش خبرنگار مهر، پرهام جانفشان ظهر سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور در زمینه ترمیم و مرمت بناها و احیای آنها در اشتغالزایی و توسعه کشور دارد.
وی اضافه کرد: استان بوشهر ظرفیتهای خوبی در بعد گردشگری دارد و امروز در نشست با مسئولان استان بوشهر به نتایج خوبی رسیدیم تا این استان به عنوان برند در این زمینه معرفی شود.
رئیس هیئت مدیره صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور بیان کرد: برخی از بناهای استان بوشهر در تصرف برخی افراد بود که با تلاش صورت گرفته از این بناها خارج شدهاند و تلاش میشود این بناها به چرخه بهرهبرداری برگردند.
وی افزود: تلاش داریم تا سالانه ۶۰ بنای تاریخی را در سطح کشور بازسازی کنیم که ۳۰ بنای تاریخی به چرخه بهرهبرداری اضافه خواهد شد و میانگین زمان برای احیای هر بنا دو سال است.
جانفشان با اشاره به اینکه برای احیای این ۶۰ بنای تاریخی ۸۰ میلیارد تومان از طریق سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام میشود، افزود: این برنامهها هزار و ۲۰۰ اشتغال مستقیم را ایجاد خواهند کرد.
مدیرعامل صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور گفت: یکی از وظایف میراث فرهنگی که احیای بناهای تاریخی است توسط صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی انجام می شود.
وی اظهار داشت: در استان بوشهر خانه نجفی را به سرمایهگذار واگذار کردیم که سال آینده به بهرهبرداری میرسد و امروز تصمیمگیری در مورد قلعه خضرخان تننگستان و عمارت ملک بوشهر انجام گرفت و بازدیدهای دیگری را در استان خواهیم داشت.
جانفشان با بیان اینکه همه ابنیه در اختیار دولت که قابل واگذاری است باید به بخش خصوصی واگذار شود، افزود: بخش خصوصی کار مرمت و تجهیز این بناها را انجام میدهد و چند سال از آن استفاده میکند.
وی تاکید کرد: استان بوشهر در حوزه گردشگری برنامههای بسیار خوبی دارد و میتواند در سالهای اینده میتواند به قطب گردشگری کشور تبدیل شود.
نظر شما