به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی حسینی عصر سه شنبه در شورای اداری شهرستان که در فرمانداری ویژه بروجرد برگزار شد، با بیان اینکه ریاست فی النفسه امتیاز نیست و همان مسئولیت به عنوان تکلیف است، اظهار داشت: در نظام دینی قبول مسئولیت درست است نه ریاست کردن.
وی افزود: در جمهوری اسلامی ایران همه مسئول هستیم و می بایست مراقب اعمال خود باشیم چرا که در روز قیامت هیچ کس بار دیگری را به دوش نمی کشد.
امام جمعه بروجرد تصریح کرد: یک مدیر متعهد باید بتواند عدالت را رعایت کند چرا که عدالت همان انجام خواسته های به حق مردم است و هر مدیر باید سعی کند با چهره گشاده و نرمخویی با ارباب رجوع برخورد کند.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: مسئولین باید موانع و مشکلات را از سر راه مردم بردارند چرا که در صورت کم کاری باید در روز قیامت جوابگو باشند.
وی با اشاره به مشکلات شهرداری بروجرد تاکید کرد: حقوق یک ماه کارگران شهرداری بروجرد با همکاری همه مسئولان مربوطه پرداخت شد.
امام جمعه بروجرد یادآور شد: شورای اسلامی شهر بروجرد و شهرداری قول داده اند هر چه سریعتر حقوق معوقه کارگران را پرداخت کنند که هرچه سریعتر باید نسبت به ادای قولی که داده اند اقدام کنند.
نظر شما