پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ دی ۱۳۹۷، ۹:۵۸

معاون آبخیزداری استان تهران خبر داد؛

پیشرفت ۹۰ درصدی ۱۶ پروژه آبخیزداری استان تهران

پیشرفت ۹۰ درصدی ۱۶ پروژه آبخیزداری استان تهران

تهران- معاون آبخیزداری استان تهران از پیشرفت ۹۰ درصدی ۱۶ پروژه آبخیزداری این استان خبر داد و گفت: این پروژه ها در ۷ شهرستان در حال اجرا است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا زکی زاده صبح چهارشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران حاضر در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران افزود: امسال با اعتباری حدود ۱۵ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی ۱۶ پروژه در ۷ شهرستان و ۱۶ حوزه آبخیز به مرحله اجرا درآمده است.

وی به اثر بخشی اجرای این پروژه ها اشاره کرد و اظهار داشت: اجرای این پروژه ها از اثر بخشی بالائی برخوردار بوده به طوری که با بارش های رگباری و جریانات سیلابی که اخیراً در سطح استان تهران داشتیم شاهد کاهش و کنترل سیلاب و مهار روان آب ها در مناطقی که پروژه های آبخیزداری اجرا شده است بوده ایم.

وی با بیان اینکه تفاهم نامه ای درخصوص همکاری و مشارکت برای اجرای پروژه های آبخیزداری بین استانداری تهران و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به امضاء رسیده است افزود: بر اساس این تفاهم نامه مقرر شده است که ۳۰ میلیارد تومان از سوی استانداری تهران و ۳۰ میلیارد تومان نیز سازمان جنگل ها برای اجرای پروژه های آبخیزداری در اختیار منابع طبیعی استان تهران قرار گیرد.

معاون آبخیزداری استان تهران تأکید کرد: با توجه به تغییر اقلیم و پیش بینی بارش های رگباری در فصل بهار تداوم اجرای پروژه های آبخیزداری در حوزه های آبخیز این استان ضرورتی اجتناب ناپذیر است که امیدواریم با تأمین اعتبارات لازم شاهد اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری در سطح استان تهران باشیم.

کد خبر 4508129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha