به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی، پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان تهران طی سخنانی گفت: جلسات این کارگروه از مهم ترین جلسات برنامه ریزی در استان تهران و حتی مهم تر از شورای تامین است، زیرا اگر موضوعات اجتماعی و فرهنگی به سامان دهی برسد نیازی به شورای تأمین نیست.
وی افزود: وجود متکدیان و کودکان کار دو موضوعی است که در استان تهران با آن مواجه هستیم و تعامل و همکاری همه دستگاه ها برای رفع این آسیب در سطح شهر تهران ضروری است.
استاندار تهران از شناسایی ۲۰۲ نقطه آسیب خیز در تهران توسط اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران خبر داد و گفت: این اماکن، محل حضور کودکان کار، متکدیان، افراد بی خانمان و معتادان متجاهر است.
نماینده عالی دولت در استان تهران همچنین با بیان این که اقدام آماری مشخصی از متکدیان جمع آوری و ساماندهی شده برای شناسایی دلایل بروز تکدی گری در جامعه نیاز است، گفت: دلایل تکدی گری در ابعاد مختلف فقر فرهنگی،فقر مهارتی و فقر مالی باید شناسایی شود و معمولا متکدیان از ابعاد پنهان تکدی به ابعاد آشکار آن می رسند.
وی افزود: وظایف دستگاه ها در مواجهه با آسیب های اجتماعی به ویژه موضوع تکدی گری مشخص است و شهرداری مکلف است فضاهای فیزیکی مورد نیاز برای ساماندهی متکدیان را در اختیار قرار دهد.
استاندار تهران افزود: مهم ترین وظیفه نهادهای فرهنگی و اجتماعی آن است که پای کار باشند و در غیر این صورت از قوه قضاییه برای ورود و برخورد با دستگاه هایی که وظیفه خودرا عمل نمی کنند، کمک می گیریم
نظر شما