به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ بهزاد جولایی عصر امروز چهارشنبه در اولین جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری، اظهار کرد: مطابق با آیین نامه های ابلاغی مقرر شده از این پس جلسه شورای حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس درسطح شهرستان ها و به صورت ماهانه با ریاست فرماندار برگزار شود که این شورا در دزفول دارای ۲۲ عضو است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی، نظامی و سیاسی دزفول در دوران جنگ به عنوان یکی از اهداف عالی دشمن، افزود: مسئولان دزفول، حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس این شهرستان را در اولویت قرار دهند.
مدیر مرکز فرهنگی حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس دزفول گفت: آثار و ارزش های دفاع مقدس فقط شی نیستند بلکه افرادی نیز هستند که ماموریت های زیادی را در این زمینه انجام داده اند و باید مقام و منزلت آنها تکریم شود.
جولایی با تاکید بر لزوم تکریم شهدا توسط تمام مردم و نهادها، تصریح کرد: گرامیداشت پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس ۲۰ بهمن ماه امسال برگزار می شود.
مدیر مرکز فرهنگی حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس دزفول با بیان اینکه بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ پیشکسوت در این آیین تجلیل می شوند، افزود: تمام نهادها طی فراخوانی پیشکسوتان دفاع مقدس خود را معرفی می کنند.
وی با بیان اینکه چهار کمیته در راستای حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس تشکیل شده است، گفت: بیشترین اسناد دفاع مقدس را نگهداری می کنیم که باید این اسناد علاوه بر حفظ منتشر شوند.
به گزاش خبرنگار مهر، شهر دزفول در هشت سال جنگ تحمیلی مورد اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد فراگ و اسکاد بی قرار گرفت؛ هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی دفاع شهر دزفول فرو ریختند و پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ به نقاط مختلف این شهر اصابت کرد. ۱۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی، تجاری، آموزشی و مذهبی در این هشت سال بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد در دزفول خسارت دید.
مردم دزفول در هشت سال جنگ نابرابر دو هزار و ۶۰۰ شهید، ۴۰۰ جانباز، ۴۵۲ آزاده و ۱۴۷ جاویدالاثر تقدیم میهن اسلامی کردند. به پاس ایستادگی مردم دزفول در هشت جنگ تحمیلی این شهر به عنوان پایتخت مقاومت ایران اسلامی نامگذاری شد.
نظر شما