پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

هشدار ترکیه نسبت به آغاز عملیات فوری نظامی در سوریه

هشدار ترکیه نسبت به آغاز عملیات فوری نظامی در سوریه

وزیر خارجه ترکیه گفته است که ارتباطی میان عملیات نظامی ترکیه علیه کردهای سوریه با خروج نظامیان آمریکایی از این کشور وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ینی شفق، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که عملیات نظامی علیه کردهای سوریه واقع در شرق روخانه فرات، ارتباطی با خروج نظامی آمریکا از سوریه ندارد.

چاووش‌اوغلو در عین حال افزوده است که برخی گروه‌ها در داخل آمریکا در تلاش برای ایجاد اختلال در روند خروج نظامی آمریکا از سوریه هستند.

وزیرخارجه ترکیه همچنین بر خلع سلاح گروه‌های کردی در شمال سوریه تاکید کرده و گفته است انتظار دارد تا آمریکا به وعده خود در این ارتباط عمل کند.

چاووش‌اوغلو علاوه بر این از درخواست کمک آمریکا از ترکیه برای کمک لجستیکی برای خروج از سوریه خبر داده، اما همچنان هشدار داده است که کشورش برای عملیات نظامی در سوریه از کسی اجازه نمی‌گیرد و در صورت توقف خروج آمریکا از سوریه، عملیات نظامی را خیلی فوری از سر خواهد گرفت.

اگرچه ماه گذشته میلادی ترامپ از خروج نظامیان آمریکایی از سوریه خبر داد، اما اختلافات داخلی در آمریکا بر سر این موضوع بالا گرفته و برخی گروه‌های سیاسی در آمریکا مخالف خروج این کشور از سوریه می‌باشند.

کد خبر 4509297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha