پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۱۰

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد:

اختصاص ۵ میلیاردتومان اعتبار برای اصلاح شبکه برق روستایی در همدان

اختصاص ۵ میلیاردتومان اعتبار برای اصلاح شبکه برق روستایی در همدان

همدان - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از اختصاص ۵ میلیاردتومان اعتبار برای اصلاح شبکه برق روستایی استان همدان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت برق همدان، محمدمهدی شهیدی تأمین منابع مالی را از مهمترین مشکلات شرکت‌های توزیع عنوان کرد و افزود: امیدواریم در سال‌های آتی روند گردش نقدینگی تسهیل شود.

شهیدی با بیان اینکه با افزایش قیمت‌ها متاسفانه قدرت خرید شرکت به یک سوم کاهش پیدا کرده است، گفت: تامین کنتور جزو اقلام مهم شرکت‌های برق است که باید به موقع تأمین شود.

وی با اشاره به جذب ۱.۵ میلیارد از منابع استان توسط شرکت توزیع افزود: یکی از پیگیری‌های در حال انجام این شرکت اصلاح شبکه روستایی استان است که برای آن ۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و تاکنون ۳.۳ میلیارد تومان تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان سهمیه استان همدان را در پیک بار سال آینده ۱۱۸ مگاوات اعلام کرد و افزود: ۴۲ درصد پیک برق استان همدان در بخش کشاورزی است که باید بخش عمده تلاش و توان شرکت در راستای کاهش پیک در این بخش اثرگذار عملیاتی شود.
 

کد خبر 4510116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha