پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ دی ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲

در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر صورت گرفت:

انتقاد فرماندار قروه از شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان

انتقاد فرماندار قروه از شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان

قروه- نشست شورای مبارزه با مواد مخدر قروه با انتقاد شدید فرماندار به دلیل بی هدف بودن برنامه ها و تشکیل ندادن کمیته های تخصصی در کنار بی توجهی به دستورالعمل ابلاغی همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قروه صبح امروز شنبه در حالی برگزار شد که با انتقاد شدید فرماندار نسبت به عملکرد شورا و تشکیل ندادن کمیته های تخصصی در کنار بحث در خصوص حضور نیافتن دبیر شورای هماهنگی استان باتوجه به اینکه قرار بود در این نشست باشد، برگزار شد.

فرماندار قروه در این نشست در خصوص اینکه چرا کمیته های تخصصی مرتبط در شهرستان تشکیل نشده اند انتقاد کرد و اظهار داشت: تشکیل کمیته در حوزه مرتبط به خود، عاملی برای تسهیل در کار شورا بوده و این روالی است که به صورت کشوری انجام می شود و اینکه چرا در قروه صورت نگرفته جای سؤال دارد.

موحد امان اللهی با تأکید بر تشکیل کمیته های پیشگیری، مقابله، درمان، فرهنگ سازی و آموزش، افزود: این کمیته ها همه به موازات هم باید پیش روند تا مشخص شود وضعیت به چه صورت بوده و چه خواهد شد.

به گفته وی تمامی جلسات شورا که برگزار شده بدون هدف بوده و کمیته ها نقشی نداشته اند و در واقع این نقص بزرگی است که باید هرچه سریع تر رفع شود.

امان اللهی همچنین به صورت کلی به مشکلاتی که در جلسات قروه وجود دارد اشاره کرد و گفت: در قروه جلساتی که تشکیل می شود همه بر مبنای کدخدامنشی و جدای از دستورالعمل ابلاغی بوده و با این وضع به راستی به کجا می رویم و باید پرسید این چه قانونی است که اجرا می شود.

وی با بیان اینکه چارچوب ها در هیچ جلسه ای مشخص نشده، از اینکه در قروه بدون دستورالعمل خاصی جلسات برگزار می شوند ابراز تأسف کرد. البته در این میان تنها جلسه ای که به صورت منظم و در قالب دستورالعمل ابلاغی عمل می کند مطابق اظهارات امان اللهی شورای آموزش و پرورش است که همیشه مطابق قانون مرتبط پیش می رود.  

فرماندار قروه در ادامه خطاب به دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قروه خواستار تشکیل کمیته های تخصصی، برگزاری جلسه داخلی کمیته ها و اعلام برنامه های مرتبط به خود شد و بر ارائه خروجی کار توسط کمیته ها هم تأکید کرد.

موحد امان اللهی در ادامه نقش سمن های حوزه پیشگیری از اعتیاد در تشکیل کمیته ها را مهم دانست و حضور تمامی مدیران عضو شورای مبارزه با مواد مخدر را ضروری خواند.

کد خبر 4510264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha