پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۴۴

مدیر آموزش‌وپرورش دامغان مطرح کرد:

کمبود مدرسه در مسکن مهر دامغان/تحصیل۱۰۰۰دانش‌آموز در مدارس همجوار

کمبود مدرسه در مسکن مهر دامغان/تحصیل۱۰۰۰دانش‌آموز در مدارس همجوار

دامغان - مدیرآموزش‌وپرورش دامغان به کمبود فضای آموزشی در شهرک مسکن مهر این شهر اشاره کرد و گفت: یک هزار دانش‌آموز ساکن این منطقه در مدارس دیگر درس می‌خوانند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن کاتبی ظهر دوشنبه در نشست شورای آموزش‌وپرورش دامغان، بابیان اینکه در حال حاضر به دلیل کمبود فضای آموزشی حدود یک هزار نفر دانش‌آموز در مسکن مهر در مدارس شهرک‌های هم‌جوار تحصیل می‌کنند، تأکید کرد: در جریان سفر اخیر رئیس جمهور به استان سمنان موافقت احداث یک باب آموزشگاه تحصیلی در مسکن مهر دامغان اخذ و اداره کل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان موظف به احداث این آموزشگاه شد که امیدواریم این موضوع جامع عمل پوشیده شود.

وی در دومین بخش از سخنان خود افزود: در دهه فجر امسال آموزشگاه ۹ کلاسه دوره دوم متوسطه با گنجایش ۱۸۰ دانش‌آموز شامل شش اتاق اداری، نمازخانه، کارگاه، سایت و آموزشگاه و در زمینی به مساحت دو هزار و ۵۰۰ مترمربع و با زیربنای یک هزار و ۳۷۰ مترمربع و بااعتبار دو میلیارد تومان با مشارکت یک خیّر و نمازخانه کانون فرهنگیان مدرسه‌ساز افتتاح می شود.

دبیر شورای آموزش‌وپرورش دامغان در دیگر بخش سخنان خود و با اشاره به برگزیده شدن یک هزار نفر دانش‌آموز دامغانی در مسابقات فرهنگی هنری در سطح استان و کشور، گفت: این افراد در ۹ بخش شامل رشته‌های قرآن و عترت، نماز، کتاب‌خوانی، نمایش و فیلم‌های کوتاه  و در ۷۰ رشته شرکت داشتند.

کاتبی درباره برنامه‌های فرهنگی در دستور کار آموزش‌وپرورش نیز گفت: جشن تکلیف یک هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر دامغانی به میزبانی مصلای امام خمینی(ره) و در دو نوبت جداگانه در نیمه دوم اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۴هزار دانش‌آموز دامغانی در ۱۰۵ آموزشگاه شهری و روستایی این شهرستان تحصیل می‌کنند، گفت: یک هزار و ۲۰۰ نفر دبیر، آموزگار و کادر اجرایی کار آموزش این تعداد دانش‌آموز را بر عهده‌دارند.

در این جلسه در خصوص برنامه‌ریزی جشن ۴۰ سالگی انقلاب در سطح مدارس، برگزاری جشن تکلیف برای دختران، برگزاری مسابقات فرهنگی هنری، بررسی کمبود فضای آموزشی در شهرک مسکن مهر و استفاده از ظرفیت خیران برای تجهیزات برای هنرستان  و مراکز کار و دانش و گزارش از وضعیت سوادآموزی بحث و بررسی و تبادل‌نظر صورت گرفت.

کد خبر 4512660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha