به گزارش خبرگزاری مهر، سعید فرخی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون چهار هزار و ۲۹۸ میلیارد ریال تسهیلات رونق به واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی این استان پرداخت شده که بخشی از این تسهیلات در قالب رونق تولید و بخشی نیز به صورت مستقیم به ۱۹۳ واحد تولیدی کشاورزی و صنعتی تزریق شده است.
وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات رونق تولید این استان از مرداد ماه امسال انجام شد و تاکنون ۴۹۰ واحد صنعتی، کشاورزی و گردشگری برای بهره مندی از مزایای آن در سامانه بهین یاب سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نام نویسی کرده اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی بیان کرد: تسهیلات رونق تولید در بخش های سرمایه در گردش، سرمایه ثابت و بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی به بانک های عامل ابلاغ شده اما، بانک ها تمایل چندانی برای پرداخت تسهیلات نوسازی و بازسازی ندارند که این مهم باید اصلاح شود.
فرخی بیان کرد: میزان استقبال فعالان بخش معدن برای دریافت تسهیلات رونق تولید استان مرکزی بسیار اندک است که این مهم باید از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بررسی و نتیجه آن به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ارایه شود.
وی ادامه داد: با وجود اینکه طرح های گردشگری نیز مشمول دریافت تسیهلات رونق تولید هستند اما، امسال تنها دو طرح گردشگری متقاضی دریافت تسهیلات شدند که تسهیلات آن ها نیز تاکنون پرداخت نشده است.
نظر شما