پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۵۳

فرمانده انتظامی استان همدان:

طرح مبارزه با قاچاق سوخت در شهرستان تویسرکان اجرا شد

طرح مبارزه با قاچاق سوخت در شهرستان تویسرکان اجرا شد

همدان - فرمانده انتظامی استان همدان از کشف ۹۱ هزار و ۴۲۶ لیتر سوخت قاچاق از ۴ دستگاه کامیون در شهرستان تویسرکان خبر داد و گفت: طرح مبارزه با قاچاق سوخت در شهرستان تویسرکان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار بخشعلی کامرانی صالح پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در راستای مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی و جلوگیری از هدر رفت سرمایه های ملی، طرح مبارزه با قاچاق سوخت در شهرستان تویسرکان اجرا شد.

وی افزود: در اجرای این طرح و با انجام ایست و بازرسی مقطعی در محورهای مواصلاتی شهرستان تویسرکان، از ۴ دستگاه کامیون کشنده در مجموع ۹۱ هزار و ۴۲۶ لیتر بنزین قاچاق کشف شد.

سردار کامرانی صالح بیان کرد: سوخت قاچاق کشف شده به قصد تحویل در سلیمانیه عراق بارگیری شده بود که در این رابطه ۶ متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

کشف ۸۰ کیلو گرم تریاک در عملیات مشترک پلیس همدان و لرستان

فرمانده انتظامی استان همدان همچنین از کشف ۸۰ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان و لرستان خبر داد.

وی در تشریح این خبر گفت: با هدایت اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان مشخص شد یک محموله مواد مخدر از استاهای جنوبی به سمت استان های غربی کشور با یک کامیون در حال انتقال است.

وی افزود: کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان با اقدام عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان لرستان، این کامیون را در محور های استان لرستان متوقف و در بازرسی از آن ۸۰ کیلوگرم تریاک کشف کردند.

سردار کامرانی صالح بیان کرد: یک متهم در این خصوص دستگیر و به مرجع قضیی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان همدان بیان داشت: اشراف و تعامل اطلاعاتی و عملیاتی دو رویکرد موثر در سطح ناجا است که ظرفیت های گسترده ای را برای مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر ایجاد می کند و فرماندهی انتظامی استان همدان از این ظرفیت نهایت بهره را می برد.

فرمانده انتظامی استان با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان کالا و سرمایه های ملی، عنوان کرد: شهروندان هرگونه موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 4514835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha