پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۱۲

نماینده شهرستان های جنوبی کرمان:

سطح محرومیت در جنوب استان کرمان بالاست

سطح محرومیت در جنوب استان کرمان بالاست

کرمان - نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی استان کرمان گفت: جنوب استان کرمان محرومیت زیادی دارد که آموزش و پرورش در راس همه این مسائل قرار دارد .

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حمزه پنجشنبه شب در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ویژه جنوب استان کرمان با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: رشد جمعیت در منطقه جنوب استان کرمان بسیار بالاست و جمعیت جوان آن زیاد است.

وی با اشاره به اینکه باید برای اشتغال و اوقات فراغت جمعیت جوان این منطقه تدبیری اندیشیده شود، عنوان کرد: جنوب استان کرمان محرومیت زیادی دارد که آموزش و پرورش در راس همه این مسائل قرار دارد .

حمزه بیان داشت: در حوزه انتخابی بنده یک هزار مدرسه وجود دارد که ۳۳۷ مورد آنها فاقد سرویس بهداشتی و۲۲۰ مدرسه تخریبی و ۱۹۷ مورد فاقد انشعاب آب و برق هستند.

وی گفت: در ۴۶ مدرسه شبانه روزی پنج شهرستان جنوبی استان ۹ هزار دانش آموز حضور دارند که وضعیت خدمت‌دهی آنها اسفناک است.

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مجتمع‌های فرهنگی هنری فقط در یک بخش وجود دارد و در دیگر شهرهای حوزه های انتخابیه ام وجود ندارد.

جنوب کرمان پایین ترین شاخص فضای سرپوشیده ورزشی کشور را دارد

حمزه تصریح کرد: جنوب استان کرمان پایین ترین شاخص فضای سرپوشیده ورزشی در کشور را دارد.

وی گفت: پروژه های آبرسانی تحت فشار به دلیل بدهی زیاد کشاورزی به پیمانکاران متوقف شده است با توجه به معضلاتی که خشکسالی برای کشاورزان ایجاد کرده است و باید برای رفع این مشکل تدبیری اندیشیده شود.

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان ابراز داشت: آب شرب شهر کهنوج غیر قابل استفاده است و امیدواریم در این دولت بحث مشکل آب آشامیدنی جنوب استان رفع شود.

حمزه با اشاره به اینکه در زمینه شاخص‌ها جاده روستایی وضعیت بدی وجود دارد، افزود: امروز با پیگیری‌های رئیس سازمان برنامه و بودجه مقرر شد که برای مقاوم سازی واحدهای مسکونی توجه ویژه ای صورت گیرد.

کد خبر 4516105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha