به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمدرضا اسحاقی در گفتگویی تلویزیونی با اشاره به اینکه ساعت ۱۱:۳۰ صبح امروز نیروهای پلیس استان گیلان خودرویی را مشاهده میکنند که راننده آن حالت عادی نداشته است، اظهار کرد: ماموران پلیس این خودرو را تعقیب کرده که در ادامه راننده خودرو را وارد یک ساختمان نیمه کاره در خیابان بیستون رشت کرده و به طبقات فوقانی ساختمان می رود.
وی با بیان اینکه مأموران پلیس به منطقه اعزام می شوند، افزود: فرد متخلف با توجه به نداشتن حالت عادی قصد خودکشی داشت.
سردار اسحاقی با اشاره به اینکه ماموران پلیس حاضر در صحنه از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۴:۳۰ با این فرد مدارا می کنند، ادامه داد: در پایان این زمان فرد خود را تسلیم پلیس کرد و در حال حاضر نیز در اختیار پلیس است.
وی هرگونه اقدام ضدامنیتی و سرقت مسلحانه از سوی این فرد را تکذیب کرد و گفت: براساس بررسی اولیه احتمال مصرف مواد مخدر توهم زا از سوی این فرد وجود دارد ولی اطلاعات تکمیلی متعاقبا به اطلاع مردم استان گیلان خواهد رسید.
نظر شما