پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۰

مدیر دفتر منطقه شمال انجمن فرهنگی معلولان پارس:

اولین دوره آموزشی الزامات گردشگری معلولان در گرگان برگزار می شود

اولین دوره آموزشی الزامات گردشگری معلولان در گرگان برگزار می شود

گرگان- مدیر دفتر منطقه شمال انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس گفت: اولین دوره آموزش تخصصی الزامات اوقات فراغت و گردشگری افراد دارای معلولیت و سالمندان در گرگان برگزار می شود.

رضا شاه حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سه شنبه دوم بهمن ماه اولین دوره آموزش تخصصی الزامات اوقات فراغت و گردشگری افراد دارای معلولیت و سالمندان را در گرگان برگزار می کنیم.

وی افزود: برگزارکننده اصلی سازمان بهزیستی کشور است که با همکاری انجمن فرهنگی و ورزشی و گردشگری معلولان پارس برگزار می شود.

شاه حسینی ادامه داد: این دوره برای کل کشور برنامه ریزی شده که به شکل پایلوت در سه استان گلستان، تهران و فارس برگزار می شود.

وی با بیان این که اولین دوره در شهر گرگان برگزار می شود، گفت: مدرسان این دوره از تهران می آیند و دوره یک روزه است که از ساعت هشت و نیم صبح تا ۱۲ به شکل تئوری در موسسه آموزش عالی حکیم جرجانی و مبحث عملی آن هم در سازمان بهزیستی آموزش داده می شود.

شاه حسینی بیان کرد: این دوره برای افرادی که در زمینه گردشگری سالمندان و معلولان فعالیت می کنند برنامه ریزی شده از جمله هتلداران و مراکز اقامتی و پذیرایی و راهنمایان گردشگری، دفاتر خدمات گردشگری و افراد دارای معلولیت که در این زمینه فعالیت دارند و یا علاقمند هستند.

کد خبر 4517784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha