پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ آذر ۱۳۸۲، ۱۲:۳۶

عليرضا امامي فر درگفتگو با "مهر":

مربيان نمي خواهند ما سانتر كنيم

مربيان نمي خواهند ما سانتر كنيم

اگر در يك بازي پستونهاي كناري ما كمتر سانتر مي كنند ، درخواست مربيان است.

عليرضا امامي فر هافبك با تجربه پرسپوليس در گفتگو با خبرنگار "مهر" ضمن بيان اين مطلب افزود: بعد از بازي با فولاد ، خيلي ها از بازيكنان كناري پرسپوليس انتقاد كردند كه چرا با وجود در اختيار داشتن علي دايي سانترهاي كمي روي دروازه حريف انجام شد ، ولي اگر آنها بازي را بادقت ديده باشند ، متوجه خواهند شد كه ما در ان بازي پيستون كناري نداشتيم و با سيستمي بازي مي كرديم كه بيشتر به كار دفاعي مي پرداختيم.
امامي فر ادامه داد: در بازي با فولاد به خاطر سيستم هجومي بازي آنها ، مربيان به ما دستوردادند كه اصلا نفوذ و سانتر نكنيم وبيشتر به كار دفاعي بپردازيم . به همين خاطر در آن بازي اصلا سانتري روي دروازه فولاد انجام نشد.
هافبك باتجربه سرخپوشان در ادامه تاكيد كرد: پرسپوليس در ليگ امسال براي هر بازي تاكتيك و سيستم خاصي دارد و مربيان با توجه به حريف و سيستم بازي آن به شرح وظايف بازيكنان را به آنها اعلام مي كنند.
امامي فر با تاكيد بر اين نكته كه او و ساير يارانش درخواست مربيان را در زمين به اجرا در مي آورند ، افزود:  اگرمربيان صلاح بدانند كه ما بايد نفوذ و سانتر كنيم ، حتما اين كار را خواهيم كرد. اين احتمال وجود دارد كه در بازي با پگاه اين تاكتيك را از ما بخواهند تا بتوانيم سه امتياز اين ديدار رااز آن خود كنيم.
عليرضا امامي فر در پايان گفت: پگاه تيم خوب وجواني  دارد كه براي جبران شكست دور رفت با انگيزه هاي ويژه اين گام درميدان خواهدگذاشت . اميدوارم كه بازيكنان ما بتوانند با ارايه فوتبالي زيبا سه امتياز اين ديدار را از آن خود كنند.

کد خبر 45205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha