کریم ملاحی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر، گفت: علاقمندی مردم تبریز به تیم اول شهرشان ستودنی است و گمان نمی کنم در مسابقات لیگ برتر نیز از بازیهای تیمی تا این اندازه با استقبال روبرو شده باشد.
وی ادامه داد: اگر به همین ترتیب بازیهای تیم فوتبال تراکتورسازی مورد استقبال و توجه مردم تبریز قرار گیرد ناچاریم در ورزشگاه یادگار امام بازیهای تراکتورسازی را برگزار کنیم تا شرمنده هواداران پرشمار تراکتورسازی نشویم. در دیدار برابر صنایع اراک استقبال آنقدر زیاد بود که حتی جمعیت زیادی پشت درب ورزشگاه ماندند و امکان ورودشان وجود نداشت.
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی اذعان داشت: در ابتدا که به عنوان مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی منصوب شدم قول دادم که این تیم در مسابقات لیگ دسته اول موفق خواهد شد. این ادعا را به این خاطر مطرح کردم که می دانستم این باشگاه تبریزی قابلیتهای تبدیل به یک باشگاه در حد و اندازه های لیگ برتر را دارد و تنها با سازماندهی می تواند به این هدف دست یابد. امروز این اتفاق صورت پذیرفته و تراکتورسازی در مسیر موفقیت گام برمی دارد که حاصل سازماندهی امکانات و بهره برداری صحیح از قابلیتهای این باشگاه است.
ملاحی با اشاره به رقابت نزدیک تیمهای حاضر در گروه ب مسابقات لیگ دسته اول باشگاه های کشور، اذعان داشت: تیمهای حاضر در این گروه فاصله اندکی باهم دارند و هرکدام قابلیت حضور درمرحله پلی اف را دارا هستند. با این وجود نگاه باشگاه تراکتورسازی به رقابتهای مرحله گروهی انجام 20 بازی تدارکاتی برای حضوری پرقدرت در مرحله پلی اف که هدف اصلی ما موفقیت در ان مرحله است.
وی تصریح کرد: مطمئنم تیم فوتبال تراکتورسازی به لیگ برتر صعود می کند و امیدوارم با ارائه بازیهای منطقی در مرحله پلی اف این مهم محقق شود. معتقدم تنها با صعود به لیگ برتر می توانیم جواب محبت هواداران مان را بدهیم و به همین خاطر ذره ای از تلاش برای حصول موفقیت در این راه کوتاهی نخواهیم کرد.
* تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز روز پنجشنبه با کسب برتری 2 برصفر مقابل صنایع اراک به صدرنشینی خود در گروه ب مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور ادامه داد.
حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:
* حضور بیش از 35 هزار تماشاگر گرمابخش ورزشگاه تختی تبریز در یک دیدار نه چندان حساس لیگ دسته اول بین تیمهای تراکتورسازی و صنایع اراک بود.
* در حالیکه بیشتر بازیهای لیگ برتر با عدم استقبال تماشاگران روبروست، روز گذشته بیش از 35 هزار تماشاگر برای تماشای بازی تیمهای تراکتورسازی - صنایع اراک به ورزشگاه تختی تبریز آمده بودند. قرمزپوشان تبریزی که تنها چندگام تا صعود به مرحله پلی اف مسابقات لیگ دسته اول باشگاه های کشور فاصله دارند با حمایت تماشاگران تبریزی که سکوهای ورزشگاه تختی را پرکرده و خیلی عظیم از آنها پشت درهای ورزشگاه بودند موفق به کسب برتری دو بر صفر برابر تراکتورسازی تبریز شدند.
* عبدالرحمان شاه حسینی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از نزدیک بازی دو تیم تراکتورسازی و صنایع اراک را به تماشا نشست.
* در پایان بازی منصورپورحیدری سرمربی تیم فوتبال صنایع اراک با حضور در رختکن تراکتورسازی به پیوس و شاگردانش تبریک گفت.
نظر شما