پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

دیدبان حقوق بشر:

عربستان فورا اجازه ورود ناظران بین المللی را بدهد

عربستان فورا اجازه ورود ناظران بین المللی را بدهد

دیدبان حقوق بشر با انتقاد از اوضاع داخلی عربستان از مقامات این کشور خواست هرچه سریعتر اجازه ورود ناظران مستقل بین المللی به عربستان را بدهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الشرق، دیدبان حقوق بشر اعلام کرد که مقامات سعودی باید فورا به ناظران مستقل بین المللی اجازه دهند که وارد این کشور شده و با بازداشت شدگان به ویژه کسانی که تحت شکنجه قرار گرفته اند دیدار کنند.

این سازمان بر ضرورت بازدید از شاهزادگان و کسانی که در چارچوب به اصطلاح مبارزه با فساد در عربستان و هم چنین زنان فعالان سعودی بازداشت شده اند تاکید کرد.

مایکل بیچ معاون مدیر بخش خاورمیانه سازمان دیدبان حقوق بشر تاکید کرد: تحقیقاتی که در داخل عربستان در این خصوص صورت می گیرد شفافیت لازم را برای کشف حقیقت ندارد و باید طرفهای مستقل با بازداشت شدگان در این کشور دیدار داشته باشند.

دیدبان حقوق بشر و عفو بین الملل بارها از اوضاع حقوق بشر در عربستان انتقاد کرده اند.

کد خبر 4522970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha