پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۱:۲۵

با حضور ۶ تیم؛

تهران قهرمان رقابت بسکتبال پیشکسوتان کشور شد

تهران قهرمان رقابت بسکتبال پیشکسوتان کشور شد

سمنان - مدیرکل ورزش و جوانان استان سمنان بابیان اینکه رقابت‌های قهرمانی بسکتبال پیشکسوتان کشور به میزبانی سمنان پایان یافت، گفت: تهران قهرمان این دوره رقابت بسکتبال پیشکسوتان کشور شد.

مجتبی جانعلی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه رقابت بسکتبال مردان در بخش پیشکسوتان منطقه یک کشور روز سه‌شنبه به میزبانی سالن ورزشی غدیر سمنان آغاز و امروز جمعه با معرفی بهترین‌ها به کار خود پایان داد، ابراز داشت: در این دوره از رقابت‌ها تهران قهرمان رقابت بسکتبال پیشکسوتان کشور شد.

وی بابیان اینکه تیم گلستان با نتیجه ۸۰ بر ۳۱ بازی را به تهران واگذار و به مقام دومی این رقابت‌ها دست‌یافت، اضافه کرد: در دیدار رده‌بندی نیز اصفهان با نتیجه ۶۳ بر ۵۱ از صد البرز گذشت و در رده سوم ایستاد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان سمنان بابیان اینکه در این دوره از مسابقات شش استان سیستان و بلوچستان، سمنان، گلستان و تهران، البرز و اصفهان حضور داشتند، ابراز داشت: در این رقابت‌ها ۶۰ بسکتبالیست با یکدیگر رقابت کردند.

جانعلی اضافه کرد: شش تیم داوری شامل ۱۷ داور وظیفه قضاوت این رقابت‌ها را بر عهده داشتند.

کد خبر 4523333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha