به گزارش خبرنگارمهر، این رقابتها روزجمعه درسالن خانه تکواندو برگزارشد که در اولین بازی پاس در دیداری که حواشی متعددی داشت برابر مناطق نفت خیز جنوب با نتیجه تساوی 4 بر4 متوقف شد تا یگ گام دیگر از رسیدن به عنوان قهرمانی دور شود.
درآغاز این دیدار سالار محمودی و امیدغلامزاده با دو پیروزی برابر قیصری و واسه پور پیش افتاد اما در ادامه مسلم دایی چی و مهدی نوایی یا برتری مقابل احمدی و افشار کار را به تساوی کشاندند. در بازی پنجم دو تیم یوسف کرمی برابر حامد خمسه ایستاد دو تکواندوکار شاخص کشورمان یک بازی جذاب و دیدنی را به نمایش گذاشتند.
دراین بازی کرمی درحالی که 9 بر6 عقب بود درثانیه پایانی یا اجرای تکنیک "دولیوچاگی" روی سرخمسه و در پی آن شمارش داور توانست با ناک اوت کردن حریف از یک شکست حتمی بگریزد. کم تجربگی سرداور این مبارزه که شمارش خود را بعد از ضربه کرمی از عدد 3 به بعد قطع کرد موجب اعتراض مربیان نفت شد.
این دیدار در حالیکه 3 بر2 به نفع پاس ادامه داشت اکبر اسدی از مناطق نفت خیز با برتری مقابل مهدیزاده بازهم کار را به تساوی کشاند. اما رجلی دریک بازی برتر حیاتی را شکست داد تا پاس امیدوار به پیروزی شود ولی میثم رحیمی به بابک نادری باخت تا در نتیجه پایانی تساوی4 بر4 و تقسیم امتیازات این بازی باشد. البته مربیان پاس هم به نحوه قضاوت سر داور در بازی آخر اعتراض داشتند.
دربازی دوم دانشگاه آزاد برابرفجرسپاه قرار گرفت. نعمت خلیفه سرمربی دانشگاه آزاد دراین بازی با استراحت دادن به معتمد و نصر سایر ملی پوشان را در ترکیب خود قرار داد و با پیروزیهای نفجم ، رستمی ، بی باک ، رضایی ، هداوند ، رضاپور و عبدالهی 7 بر یک بازی را به نفع خود خاتمه داد. جواد چرمچی تنها تکواندو پیروز تیم فجر بود.
در بازی آخر هم سایپا در یک بازی فشرده و نزدیک برابر مس کرمان صاحب برتری شد. میثم خداداد ، محمد رضا بابادی ، روح الله طالبی و علیرضا رمجی برای سایپا و هادی ساعی ، علی کریمی صابر و سلمان خواجه حسنی برای مس صاحب پیروزی شدند.
درپایان رقابتهای این هفته دانشگاه آزاد با 24 امتیاز صدرنشینی خود را تداوم بخشید. این تیم برای رسیدن به عنوان قهرمانی از دو بازی آینده به 2 امتیاز نیاز دارد. پاس با 19 امتیاز در مکان دوم جدول قرارگرفت . این تساوی کار پاس را برای رسیدن به عنوان قهرمانی بیش از گذشته سخت کرد. در مکان سوم جدول مناطق نفت خیز با 9 امتیاز ایستاده و دو تیم مس کرمان و سایپا با 8 امتیاز و تفاضل متفاوت چهارم و پنجم هستند.
در حاشیه :
* سیستم داوری که کره ایها برای جام باشگاه های آسیا به ایران آورده بودند در این مسابقات مورد استفاده قرار گرفت. گفته می شود نرم افزار این سیستم از کره خریداری شده وسایر تجهیزات از داخل تهیه شده است.
* اعضای تیم ملی فیلیپین که بعد از حضور در جام فجر و جام باشگاه های آسیا در تهران مانده و تمرینات خود را ادامه داده اند مسابقات هفته سوم را از نزدیک تماشا کردند.
* دیدار دو سنگین وزن کشورمان سخت مورد توجه ذوالقدر قرار گرفته بود. نوایی و افشار یک دیدار کند و کم افت وخیز را به نمایش گذاشتند. که درنهایت افشار درامتیارطلایی بازی را واگذار کرد.
* سخنگوی فدراسیون یعنی آرش فرهادیان که درتیم مناطق نفت خیز دستی بر آتش دارد درچند مورد به رای داوران اعتراض نمود.
* با تداوم مشکلات داوری دررقابتهای لیگ که روزجمعه در چند دیداربه طور واضح به نمایش درآمد باید گفت این مشکلات را باید در جای دیگر جستجو کرد نه سیستم داوری.
نظر شما