پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ آذر ۱۳۸۲، ۱۴:۴۹

نايب رييس سازمان نظام مهندسي استان تهران در گفت و گو با مهر :

با پايان ركود فعلي بازار مسكن ، قيمت مسكن باز هم افزايش نخواهد يافت

با پايان ركود فعلي بازار مسكن ، قيمت مسكن باز هم افزايش نخواهد يافت

پس از پايان دوره ركود بازار مسكن ، در مدت كوتاهي مسكن در شرايط عادي عرضه مي شود و قيمت آن افزايش نخواهد يافت.

نايب رييس سازمان نظام مهندسي استان تهران درگفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت: در حال حاضر شرايط عرضه مسكن شرايط افزايشي نيست.
منوچهرشيباني اصل ، راكد ماندن سرمايه ها در بخش مسكن ، افزايش بدهي سرمايه گذاران و كاهش ارزش پول آنان دربخش مسكن  را از دلايل اساسي عدم افزايش قيمت مسكن در كوتاه مدت و پس از پايان دوره ركود تورمي(كاهش قيمت باوجود تورم ) ذكر كرد.
وي ارتباط ركود قيمت مسكن با سياستهاي كلان اقتصاد كشور، تصميمات گرفته شده از سوي مسولان و متوليان بخش مسكن، عدم تعادل ميان عرضه و تقاضا در اين بخش و حضور واسطه ها در بازار را از دلايل اصلي ركود تورمي بازار مسكن دانست.
شيباني اصل ، با اشاره به اينكه در اين شرايط مدلهاي عرضه و تقاضا اعمال نمي شود افزود: اين در حالي است كه با وجود افزايش قيمت و تورم  هنوز ركود در بازار مسكن وجود دارد.
وي  ادامه شرايط موجود را مربوط به سياستهاي بخش مسكن به صورت عام ذكر كرد و گفت: عواملي مانند توليد مسكن، جذب امكانات در ساير شهرستانها، تورم و شرايط ساخت و ساز در شهرها از جمله عوامل مهم در ادامه يا توقف شرايط موجود در بازار مسكن است.
شيباني افزود: پيش بيني ادامه ركود تورمي قيمت مسكن در كشور با توجه به چند عاملي بودن اين ركود ممكن نيست .

کد خبر 45241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha