پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ اسفند ۱۳۸۵، ۱۴:۵۵

در مشهد ؛

سبزی کاران متخلف به حبس تعزیری محکوم شدند

معاون قضائی دادستان عمومی و انقلاب مشهد گفت: سبزی کاران متخلف که از فاضلاب برای آبیاری مزارع خود استفاده کردند ، به حبس تعزیری محکوم شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد ، محمود ذوقی امروز در کار گروه بهداشت شهرستان مشهد افزود: این افراد در حاشیه کشف رود از فاضلاب خانگی و سطحی برای آبیاری مزارع سبزی خود استفاده کردند.

وی اظهار داشت: برخی تعاونی های دولتی برای آبیاری مزارع خود در حاشیه کشف رود از فاضلاب استفاده می کنند.

معاون قضائی دادستان عمومی و انقلاب مشهد گفت: تعدادی از پمپ های مکنده فاضلاب که به صورت غیر مجاز استفاده شده ، جمع آوری و نگهداری می شود.

وی اظهار داشت: برخورد با آلوده کنندگان اراضی و محیط زیست بر اساس ماده 688 قانون مجازات اسلامی انجام می شود.

ذوقی از اعمال مجازات شدید علیه استفاده کنندگان از فاضلاب در آبیاری مزارع خبر داد و افزود: محروم کردن محصول تولیدی ، جریمه سنگین و جلوگیری از فعالیت آنان از جمله موارد اعمال قانون علیه متخلفان و استفاده از فاضلاب است.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم گفت: دستگاه قضائی بر 26 نفر از متخلفان و استفاده کنندگان فاضلاب حکم حبس و جریمه نقدی صادر کرده است.

دکتر سید مرتضی احتشام فر افزود: این افراد عمدتا در حاشیه شهر مشهد برای آبیاری مزارع از فاضلاب خانگی استفاده کردند.

وی اظهار داشت: در جلسه شورای بهداشت مطرح شد تا گشت هایی ویژه برای حفظ اراضی حاشیه شهر و کشف رود به منظور جلوگیری از سوء استفاده از فاضلاب خانگی از سال آتی فعال شود.

هم اکنون 60 هکتار از اراضی کشاورزی در حاشیه رودخانه کشف رود مشهد از فاضلاب خانگی و سطحی تغذیه می شوند.

کد خبر 452423

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha