پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

حمله گسترده هکری به روترهای سیسکو

حمله گسترده هکری به روترهای سیسکو

محققان امنیتی از شناسایی آسیب پذیری در دو روتر شرکت سیسکو خبر داده اند که هکرها با سواستفاده از آنها به دنبال سرقت اطلاعات کاربران هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زددی نت، دو روتر یادشده RV۳۲۰  و  RV۳۲۵ نام دارند و در میان شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی و همین طور شرکت های بزرگ برای اتصال به اینترنت و هدایت ترافیک شبکه محبوبیت زیادی دارند.

حملات هکری با بهره گیری از این دو روتر از ۲۵ ژانویه آغاز شده است. اولین بار دیوید دیویدسون محقق امنیتی اطلاعاتی را در مورد حفره های امنیتی دو روتر یادشده که مورد سواستفاده قرار گرفته، منتشر کرد.

این آسیب پذیری ها به هکرها امکان می دهد از راه دور پیکربندی و تنظیمات روترها را بدون نیاز به اطلاع از کلمه عبور آنها تغییر دهند. علاوه بر این امکان تزریق و اجرای دستورات مختلف بر روی روترهای آسیب پذیر بدون نیاز به کلمه عبور وجود دارد.

شرکت امنیتی آلمانی RedTeam Pentesting نیز در مورد آسیب پذیری های یادشده به سیسکو اطلاع رسانی کرده و وصله هایی را برای حل این مشکل در ۲۳ ژانویه عرضه کرده است. هنوز اطلاعاتی در مورد آسیب های احتمالی ناشی از این حملات در دسترس نیست.

کد خبر 4525791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha