۹ بهمن ۱۳۹۷، ۲۳:۲۲

رئیس دانشگاه بجنورد:

دستگاه ها و نهادها خواستار پژوهش از مراکز آموزشی باشند

دستگاه ها و نهادها خواستار پژوهش از مراکز آموزشی باشند

بجنورد- رئیس دانشگاه بجنورد گفت: دستگاه های اجرایی و نهادها خواستار پژوهش از مراکز آموزش عالی باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محقر بعدازظهر سه شنبه در هفتمین کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند ایران که در دانشگاه بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: دستگاه های اجرایی پژوهش های مورد نیاز خود را به مراکز آموزش عالی منتقل کنند تا تقاضای آنان را مورد بررسی و تحقیق قرار دهند.

محقر تاکید کرد: ارتباط تنگاتنگ بین مراکز آموزش عالی، دستگاه های اجرایی و به ویژه صنایع ضروری است چرا که این امر زمینه تحقیق و پژوهش را افزایش می دهد.

وی بر توجه دانشگاه به نیازهای محیط پیرامون تاکید کرد و افزود: این امر در پیشگیری و کاهش مشکلات تاثیر بسزایی دارد البته در این زمینه دستگاه ها و نهادها باید در کنار مراکز آموزشی قرار داشته باشند.

رئیس دانشگاه بجنورد ادامه داد: به منظور رفع مشکلات پیرامون ضرورت دارد دستگاه ها مسائل و مشکلات را به دانشگاه ها منتقل کنند تا پژوهش و تحقیق در آن رابطه انجام شود.

محقر تصریح کرد: همچنین ارتباط بین دانشگاه با دستگاه ها مشکلات و آسیب های جامعه را رفع و با پژوهش می توان از بروز دیگر آسیب ها در آن رابطه پیشگیری کرد.

وجود ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه های خراسان شمالی

رئیس دانشگاه بجنورد در ادامه با اشاره به تحصیل ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه های خراسان شمالی، گفت: پیش از انقلاب در این خطه دانشگاهی وجود نداشت اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تاسیس دانش سرا و تربیت معلم زمینه گسترش مراکز علمی و آموزشی کلید خورد و هم اینک در خراسان شمالی ۴۰ دانشگاه و موسسه علمی وجود دارد.

محقر با بیان اینکه دانشگاه بجنورد از مهرماه سال ۸۴ در مقاطع و رشته های تحصیلی مختلف راه اندازی شد، اظهار کرد: این دانشگاه با دانشکده فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنر و کشاورزی و پذیرش ۲۱۰ دانشجو در سه رشته تحصیلی، فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشگاه بجنورد با ۴۹ رشته تحصیلی شامل ۲۲ رشته کارشناسی ارشد و ۲۷ رشته کارشناسی، چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو دارد.

رئیس دانشگاه بجنورد اضافه کرد: دانشگاه بجنورد دارای ۱۶۷ عضو هیئت علمی و ۸۶ عضو غیر هیئت علمی است.

ارسال ۱۷۴ مقاله علمی به دبیرخانه کنگره

دبیر علمی هفتمین کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند نیز در این همایش از ارسال ۱۷۴ مقاله علمی به این کنگره خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۴۲ مقاله به صورت شفاهی ارائه می شود.

محمود بخشی اظهار کرد: از بین مقاله های پذیرفته شده سه مقاله مربوط به اساتید خارجی از کشورهای کره و چین است.

وی محورهای این همایش را در حوزه های علوم کامپیوتر، فن و مهندسی، علوم ریاضی، آمار و احتمال، علوم انسانی، بینایی ماشین و پردازش تصویر، شبکه های اجتماعی، سازمان های هوشمند، پزشکی، یادگیری الکترونیکی، هوش مصنوعی، هوش محاسباتی، داده کاوی، بیو انفورماتیک و محاسبات نرم عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند ایران و هجدهمین کنفرانس سیستم های فازی و شانزدهمین کنفرانس سیستم های فازی و هوشمند به مدت سه روز در دانشگاه بجنورد در حال برگزاری است.

این کنگره با حضور شماری از استادان دانشگاه های خارجی و داخلی از روز سه شنبه در تالار دانشکده هنر دانشگاه بجنورد آغاز به کار کرده است.

کد خبر 4527962

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha