نادر سقا در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: توجه به استعدادهای نوجوانان و جوانان فعال در مساجد در حوزههایی نظیر کارآفرینی، گردشگری، قرآن و بخشهای هنری از جمله محورهای درنظر گرفته شده در تدوین بانک اطلاعاتی استعدادهای مساجد استان اردبیل است.
وی به تشریح نحوه استعدادیابی انجام شده در این کانونها پرداخت و افزود: کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با استعدادیابی دقیق به عنوان پل ارتباطی دستگاههای اجرایی عمل کرده و نوجوانان شاخص و مستعد را به کارشناسان ذیربط معرفی میکنند.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اضافه کرد: با هدف حمایت از استعدادهای موجود در کانونهای مساجد و به منظور کارآفرینی و شکوفایی بیشتر مهارتها با معرفی افراد شناسایی شده به بانکهای عامل تسهیلات مورد نیاز ارائه میشود.
سقا یکی از عمده اهداف تشکیل کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل را علاوه بر توجه به پرکردن اوقات فراغت و استعدادیابی، مبارزه با تهاجم فرهنگی و سمت و سو دادن به برنامههای محوری و مورد تاکید نهادهای آموزشی و فرهنگی دانست.
وی از کانونهای مساجد به عنوان یکی از مجموعههای پیشرو در اجرای برنامههای فرهنگی یاد کرد و ادامه داد: در شرایط کنونی توجه مضاعف به پربارتر برگزار شدن مفاهیم آموزشی و تربیتی در عرصههای مختلف مورد تاکید است.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل به ویژه برنامههای درنظر گرفته شده در ایام دهه فجر نیز اشاره کرد و افزود: به منظور گرامیداشت چهلمین فجر انقلاب اسلامی ۵۰۰ برنامه مختلف در کانونهای مساجد استان اردبیل درنظر گرفته شده است.
وی از قرارگیری ۶۰ درصد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد اردبیل در مناطق روستایی خبر داد و اضافه کرد: خوشبختانه شاهد پویایی و فعالیت مضاعف کانونها در روستاها و بخشهای مختلف استان بوده و در سالیان آتی امیدوار به افزایش ظرفیت و توانایی چنین مجموعههایی هستیم.
نظر شما