پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ بهمن ۱۳۹۷، ۷:۴۱

کمیل قاسمی در گفتگو با مهر:

هنوز از شرایط خودم راضی نیستم/هیچ میدانی قابل قیاس با المپیک نیست

هنوز از شرایط خودم راضی نیستم/هیچ میدانی قابل قیاس با المپیک نیست

دارنده دو مدال نقره و برنز کشتی آزاد المپیک معتقد است هنوز به شرایط جسمانی قابل قبول و مطلوب نرسیده و باید همچنان در اردوهای تیم ملی تمرین کند.

کمیل قاسمی در حاشیه اردوی تیم ملی کشتی آزاد به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه مدتی است که با حضور در اردوهای آماده سازی، تمرینات خوب و پرفشاری را پشت سر می گذارم. این تمرینات با هدف آماده سازی تیم ملی برای حضور در رقابتهای جهانی و المپیک ۲۰۲۰ توکیو برنامه ریزی شده که طبق زمانبندی کادر فنی در حال اجراست.

وی افزود: علاوه بر حضور در اردوهای آماده سازی، چند تورنمنت بین المللی و تدارکاتی که در سیستم رنکینگ اتحادیه جهانی هم هستند پیش رو داریم که امیدوارم بتوانم با حضور در این میادین به اوج آمادگی دست یابم.

آزادکار سنگین وزن اردوی تیم ملی ادامه داد: مدتها به دلیل مصدومیت از تمرینات تیم ملی دور بودم که خوشبختانه در طول برگزاری اردوهای تیم ملی دوباره به تمرینات بازگشتم و اکنون هم در اردوی چهارم مشغول تمرین هستم. اردو به اردو توانسته ام بر سطح آمادگی فنی و جسمی ام اضافه کنم اما هنوز تا اوج آمادگی و وضعیت مطلوب فاصله دارم و فعلا از شرایطم راضی نیستم.

قاسمی خاطر نشان کرد: هدف اصلی تمامی اهالی کشتی، کسب نتایج درخشان در المپیک پیش رو است. به عنوان یکی از ملی پوشانی که تجربه حضور در المپیک را دارم باید گفت این مسابقات شرایط متفاوتی نسبت به تمامی میادین بین المللی دارد. تمامی کشورها چهار سال سرمایه گذاری می کنند و با یک چشم انداز بلندمدت، خودشان را برای فتح قله المپیک مهیا می سازند.

وی اظهار داشت: طبیعتا ما هم تلاش می کنیم نسبت به المپیک قبلی نتایج بهتری بگیریم. البته تیم ملی و داشته های آن نسبت به المپیک قبلی تفاوت فراوانی کرده و خیلی از بچه های تیم قبلی در ترکیب تیم آتی نیستند. البته این جابجایی ناگزیر است و حالا باید تیمی متشکل از باتجربه‌ها وجوانان مهیای حضور در المپیک شوند تا دوباره پرچم ایران را در این آوردگاه بزرگ جهانی به اهتزاز در آورند.

کد خبر 4530841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha