پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۰۰

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد:

تشکیل جلسه فوق العاده بررسی آخرین وضعیت بیمه محصولات کشاورزی

تشکیل جلسه فوق العاده بررسی آخرین وضعیت بیمه محصولات کشاورزی

کرمان - رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تشکیل جلسه فوق العاده بررسی آخرین وضعیت بیمه محصولات کشاورزی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پورابراهیمی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در تشریح نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی، هدف این نشست را بررسی آخرین وضعیت تعهدات دولت در رابطه با بیمه پایه محصولات کشاورزی عنوان کرد.

وی در ادامه گفت: رئیس صندوق بیمه کشاورزی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی گزارشی در این خصوص ارائه کردند و اتاق بازرگانی هم اعلام کرد به دلیل اینکه بخش زیادی از محصولات کشاورزی دچار مشکل شده اند باید تصمیم گیری لازم در خصوص بیمه آنها صورت گیرد.

وی عنوان کرد: طبق گزارشی که انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در خصوص میزان تولید پسته در استان ارائه داد، درصد زیادی از محصول امسال به دلیل تغییرات اقلیمی از بین رفته و حمایت از این حوزه امر ضروری است.

پورابراهیمی تشکیل این جلسه فوق العاده را برای بررسی آخرین وضعیت بیمه محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: در این نشست افزایش سقف اعتبارات بیمه بخش کشاورزی کشور را پیگیری کردیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان داشت: پیشنهاد افزایش تامین منابع را از طریق درصدی از واردات محصولات بخش کشاورزی را هم داشتیم.

کد خبر 4534057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha