به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام حسین نمازی صبح سه شنبه در نشست خبری اتحادیه موسسات مدغم قرآن و عترت خراسان رضوی در سازمان تبلیغات اسلامی این استان اظهار کرد: امسال رویکردی را در پیش گرفتیم تا دستاورد های قرآنی را اعلام کنیم، به برکت انقلاب اسلامی فعالیت های قرآنی بسیار زیادی شکل گرفته و آن چه دارای اهمیت است نتیجه این فعالیت ها بوده است.
وی افزود: همه دستگاه هایی که فعالیت های قرآنی داشته اند این رویکرد را مدنظر دارند و به همین جهت امیدواریم خواب هایی که دشمنان برای فروپاشی دیده اند تعبیر نشدنی باشد تا در عرصه قرآنی روح امید را در میان مردم بدمیم و برای چهل سال آینده انقلاب برنامه ریزی بهتری داشته باشیم.
حجت الاسلام نمازی اصل تاسیس اتحادیه مدغم قرآن و عترت را وحدت در فعالیت های قرآنی دانست و عنوان کرد: این موضوع به این معنا نیست موسسات قرآنی براساس دستور شکل بگیرد، اگر ورود ناشیانه داشته باشیم موجب نابودی تشکل های قرآنی خواهیم شد به همین خاطر تاکید داریم برنامه های قرآنی به صورت متقن و وحدت آمیز باشد.
مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات خراسان رضوی با بیان این که بهتر این است که دستگاه ها وظیفه آموزشی در حوزه دینی را به موسسات قرآنی بسپارند، اظهار کرد: این موسسات می توانند با بودجه ای کمتر این کار را انجام دهند که اگر این کار صورت پذیرد آموزش ها نیز با مبانی بهتر صورت خواهد گرفت.
وی در پایان سخنان خود از فعالیت های گسترده موسسات قرآنی در حوزه کودک و غافل شدن از دیگر رده های سنی انتقاد کردو گفت: یکی از تشخیص های اتحادیه این بوده که موسسات قرآنی علاوه بر فعالیت های کودک برای مخاطبان دیگر رده های سنی نیز فعالیت کنند، این جا باید اتحادیه ورود پیدا کند تا موسسات به سمت مخاطبان دیگر سوق داده شوند که اتحادیه و سازمان تبلیغات نیز در این حوزه نیز برنامه های خوبی دارد.
نظر شما