پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۱۵

با حضور وزیر بهداشت؛

خادمان عرصه «نماز» در دانشگاه های علوم پزشکی تجلیل شدند

خادمان عرصه «نماز» در دانشگاه های علوم پزشکی تجلیل شدند

از «فعالان و خادمان نماز» و «فعالان امر به معروف و نهی از منکر» در جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در وزارت بهداشت تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به همت بسیج جامعه پزشکی و مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و با تجلیل از فعالان عرصه «نماز» و حوزه «امر به معروف و نهی از منکر» امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن ماه در تالار امام جواد (ع) وزارت بهداشت برگزار شد.

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی به همراه دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت و رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت بهداشت در برنامه حضور پیدا کردند.

وزیر بهداشت با تبریک ایام الله دهه فجر گفت: این انقلاب با پرچمداری عزیزان و شهیدانی ماندگار ماند که هرکدام از آن‌ها عزتی هستند برای کشور. درود می‌فرستم به روح پرفتوح همه شهدا و احترام ویژه به همه جانبازان ایثارگران و خانواده‌های شهدا که سرمایه‌های اصلی این نظام هستند.

وی ادامه داد: خوشحالم که انتخاب بنده به عنوان وزیر بهداشت با این روزهای طلایی و نابی که در سرزمین به عنوان دهه فجر در جریان است، مقارن شد. دستاوردهای ما پس از انقلاب در عرصه سلامت بسیار گرانقدر است و باید یاد کنیم از همه عزیزانی که در این راستا زحمت کشیدند و وزاری پس از انقلاب که همه زحمت بسیاری را در حفظ و به دست آوردن این نشانه‌های ملی کشیدند.

نمکی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه سلامت گفت: اگر نگاه کنیم به دستاوردهایی که در سال‌های گذشته داشتیم عرصه سلامتی یکی از درخشانترین عرصه‌ها است. سال ۱۳۵۷ از هر ۱۰۰۰ نوزاد حدود ۱۳۰ به یک ماهگی نمی‌رسیدند، تعداد ۱۱۲ نوزاد به یک سالگی نمی‌رسیدند و پدرها و مادرها تولد حدود ۱۷۴ تن از این نوزادان را در پنج سالگی جشن نمی‌گرفتند. 

وی گفت: از هر ۱۰۰۰ هزار زن در این سرزمین حدود ۲۴۷ نفر به علت عوارض بارداری و زایمان از بین می‌رفتند. حدود ۱۴۰۰۰ طبیب داشتیم که بسیاری از آن‌ها ایرانی نبودند و کیفیت نداشتند.

نمکی اظهار داشت: در کل کشور ۸ دانشکده پزشکی داشتیم و امروز با افتخار می‌گوییم تمام این مرگ و میرها به حداقل یک دهم رسید و تمام زیرساخت‌های آموزش پزشکی و بهداشت به ده برابر سال ۵۷ رسید و این چیزی نبود جز همت تلاش و عزیزان در این عرصه سلامت.

وزیر بهداشت با اشاره‌ به توانمندی‌ها در عرصه نظامی خاطرنشان کرد: البته پیشرفت‌ها تنها در عرصه سلامت نبود گرچه در عرصه سلامت دستاوردهای ذی‌قیمت وجود دارد اما در عرصه نظامی نیز یادمان هست که در دفاع مقدس در منطقه جنگی آر پی جی یک آرزو بود ولی امروز با توسعه موشکی و نظامی که با جانفشانی رزمندگان اتفاق افتاد در منطقه حرف اول را می‌زنیم.

نمکی ادامه داد: روزهای سختی را به ما تحمیل می‌کنند و مطمئنم که با همت شما مردمان و مردان و زنان این سرزمین این عقبه را طی خواهیم کرد این کشور روزهای سخت کم ندیده است، امیدوارم با پشتیبانی شما از وزیری که خدمتگذار شما هست و برای عشق مردم آمده است بتوانیم موفق شویم.

وزیر بهداشت خدمت به مردم را انگیزه اصلی برای پذیرفتن تصدی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: آنچه مرا به این عرصه کشاند سودای وزارت نبوده بلکه من سال‌هاست دنیا را با همه تعلقات طلاق دادم آنچه باعث شد در این عرصه حضور پیدا کنم خدمت‌گذاری به مردم بوده است و می‌خواهم آنچه از عمرم باقی مانده است را فدای مردم سرزمینم کنم.

نمکی افزود: ۲۸ سال پیش معاون بهداشت این وزارت بودم، در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت، در ایجاد خانه‌های بهداشت و در ریشه کنی مالاریا لحظه‌ای درنگ نکردم اگرچه آن روز هم این زحمات  را همکارانم کشیدند و من کوچکترین عضو این خانواده بودم.

وی یادآور شد: آنچه ما را در این عرصه نگه می‌دارد حقوق و مواجب نیست که البته آن هم به یاری و کمک خداوند بهتر می‌شود منتهی آنچه که به ما قدرت می‌دهد رضایتمندی خدا است و هرچه به مردم خدمت کنیم خدا به زندگی ما برکت خواهد داد. با عشق به این مردم باید کار کنیم و مزد خدمت حساب شدنی نیست و این است که استمداد می‌طلبم همه بهم کمک کنیم تا بتوانیم مردمان این سرزمین را خشنودتر ببینیم  و قطعا  خشنودی این مردمان که روزهای سخت را طی کردند بهترین راه برای خشنودی پروردگار است.

در ادامه این مراسم از خادمان نماز و فعالان امر به معروف و نهی از منکر تقدیر شدند.

کد خبر 4534618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha