پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۷:۱۱

فرمانده انتظامی خراسان شمالی:

کلاهبردار ۶ میلیاردی در فاروج دستگیر شد

کلاهبردار ۶ میلیاردی در فاروج دستگیر شد

فاروج- فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری یک کلاهبردار حرفه با ۶ میلیارد ریال کلاهبرداری در فاروج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علیرضا مظاهری اظهار کرد: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان که تحت پوشش کمیته امداد بوده مبنی بر اینکه فردی ناشناس با سوء استفاده از کد ملی وی طی چهار سال گذشته اقدام به دریافت ۶ میلیارد ریال حواله تحت عنوان بارنامه کرده، بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

مظاهری با اشاره به اینکه کارآگاهان با انجام اقدامات فنی و پلیسی و همچنین انجام تحقیقات لازم، موفق شدند متهم مورد نظر را شناسایی کنند، افزود: متهم که برادر شاکی بوده با سوء استفاده از کد ملی وی و شباهتی که با شاکی داشته با مراجعه به کمیته امداد شهرستان فاروج اقدام به دریافت ۶ میلیارد ریال حواله تحت عنوان بارنامه کرده است.

وی با بیان یانکه متهم پس از دستگیری برای تکمیل تحقیقات به مقر انتظامی انتقال شد، تصریح کرد: متهم در بازجویی های به عمل آمده به بزه انتسابی خود اعتراف و اعلام کرد که مدت چها سال متوالی است که این اقدام را انجام می دهد.

فرمانده انتظامی خراسان شمالی گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

کد خبر 4534906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha