پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۴۴

هفته شانزدهم لیگ برتر؛

رونمایی از استقلال و خریدهای جدیدش/ خیز آبی‌ها برای رسیدن به صدر

رونمایی از استقلال و خریدهای جدیدش/ خیز آبی‌ها برای رسیدن به صدر

در تنها دیدار باقی مانده از هفته شانزدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر، امروز تیم‌های استقلال و پیکان در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف هم خواهند رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، از اولین هفته نیم فصل دوم تنها یک دیدار باقی مانده و طی این دیدار عصر امروز استقلال در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف پیکان خواهد رفت.

دیدار رفت دو تیم در نیم فصل اول با تساوی بدون گل خاتمه یافت اما چهره این دو تیم نسبت به آن دیدار تغییراتی داشته است.

پیکانی‌ها عمده‌ترین تغییر را روی نیمکت شان داشته‌اند که مجید جلالی جای خود را به حسین فرکی داده است. آنها دو بازیکن به اسم مهدی شیری و «آرفنگ دافه» را از دست داده و به جای آنها «مارکو ووکوسویچ»، سعید قائدی فر و محمد ناصری را به خدمت گرفته‌اند. 

استقلالی‌ها هم تغییرات نسبتا زیادی نسبت به نیم فصل نخست داشته‌اند. آنها نفراتی مثل جابر انصاری، نیومایر و گرو را از دست داده و در قبال آن ایسما، پاتوسی، نورافکن و منشا را جذب کرده و شجاعیان را به همراه محسن کریمی به لیست خود اضافه کرده‌اند.

البته احتمال استفاده از همه خریدهای استقلال در بازی امروز ضعیف است. داریوش شجاعیان، محسن کریمی و امید نورافکن از بین بازیکنان جدید بیشترین شانس را برای حضور در این بازی دارند.

آبی پوشان برای این بازی صیادمنش را به دلیل محرومیت، علی کریمی و طارق همام را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارند. 

پیکان با ۱۶ امتیاز در رده یازدهم جدول قرار دارد و در صورت پیروزی در این بازی می‌تواند با جهشی ۵ پله‌ای به رده هفتم جدول صعود کند. 

آبی پوشان با ۲۵ امتیاز در رده چهارم قرار دارند و در صورت پیروزی فاصله شان را با صدر جدول کاهش خواهند داد تا در هفته‌های آینده برای رسیدن به صدر جدول امیدوارتر باشند.

دیدار دو تیم از ساعت ۱۵:۴۵ امروز و در ورزشگاه شهر قدس برگزار می شود.

کد خبر 4535461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha