پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲

استاد حوزه و دانشگاه:

مسیر انقلاب اسلامی به سمت جهانی شدن است

مسیر انقلاب اسلامی به سمت جهانی شدن است

قزوین- استاد حوزه و دانشگاه گفت: مسیر انقلاب اسلامی ایران به سمت کمال و جهانی شدن است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام علی موسوی روز چهارشنبه در مراسم جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران که با حضور قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی و معاونین و مدیران این سازمان و مدیران کل دستگاههای وابسته و فرماندهان بسیج استان برگزار شد اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران باید سمت و سویش برای ظهور حداکثرها برود.

وی افزود: وظیفه و تکلیف ما در شرایط کنونی این است که بتوان فهم و درک عموم مردم را ارتقا داد و نسل جدید را عالمانه تریبت کنیم.

این استاد دانشگاه و حوزه در ادامه گفت : انقلاب اسلامی برای حفظ حداقلی ها بود آنهم در شرایطی که شاه و نظام سلطنتی؛ جامعه ما را به سمتی می برد که اثری از دین و اسلام نماند.

موسوی افزود: ۳۰۰ هزار نفر از مردان وزنان این مملکت در طول پیروزی انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند که اینها شاگردان و دست پرورده مکتب انقلاب اسلامی هستند.

وی تاکید کرد : مردم ما انقلاب کردند بنابراین باید تلاش کنیم این انقلاب را حفظ و حراست کنیم تا قائم حداکثرها بیاید و جامعه اسلامی را در مکتب امامت پروروش دهد.

قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در این مراسم گفت : انقلاب اسلامی ایران با رهبری عالمانه و داعیانه حضرت امام خمینی (ره) و اتحاد اقشار مختلف مردم به پیروزی رسید.

محمد مهاجری افزود : برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی مردان و زنان این مرز و بوم دلاوریها و از خودگذشتگی کردند و به شهادت رسیدند بنابراین ما باید این انقلاب را حفظ کنیم.

وی اظهار داشت : به برکت انقلاب اسلامی؛ پیشرفت ها و دستاوردهای فراوانی در کشور ایران انجام شده که باید قدردان نظام و این دستاوردها باشیم.

در پایان این مراسم از برگزیدگان مسابقات قرآنی کمیته روستایی و عشایری استان تقدیر و قدردانی شد.

کد خبر 4535558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha