پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور خبر داد:

خسارت ۸ میلیارد تومانی سیل به تأسیسات جاده ای خوزستان

خسارت ۸ میلیارد تومانی سیل به تأسیسات جاده ای خوزستان

اهواز- معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: خسارت سیل به تأسیسات راه خوزستان بررسی و در این مرحله حدود ۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالهاشم حسن نیا ظهر امروز در جریان بازدید از محور اهواز- سوسنگرد( آلبوعفری و بامدژ) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیرو سفر رئیس دفتر رئیس جمهور به خوزستان، خسارت سیل  به تأسیسات راه استان بررسی و در این مرحله حدود هشت میلیارد تومان برآورد شده که دستور ابلاغ اعتبار صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه با تأمین اعتبار نسبت به بازسازی محورها، پل ها و  خاک ریز جاده های تخریب شده در سیل اخیر اقدام می شود، افزود: سعی می شود و مشکلات بوجود آمده تا سه ماه آینده مرتفع و تردد در این محورها با ایمنی بیشتری صورت گیرد.

حسن نیا گفت: برای مقابله با حوادث ناشی از سیل، در کوتاه مدت تجهیز ماشین آلات راهداری در استان خوزستان به ویژه در مناطق شمال استان که تحت تأثیر بارندگی های موسمی و فصلی هستند در دستور کار قرار دارد و در طولانی مدت نیز باید نسبت به احداث پل هایی که ظرفیت دبی آب فصلی را دارند اقدام کرد.

کد خبر 4536046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha