پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۵۴

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در پاسخ به مهر؛

ضعف در تقسیم بندی اعتبارات را می پذیرم/مرزبندی اعتباری نکنیم

ضعف در تقسیم بندی اعتبارات را می پذیرم/مرزبندی اعتباری نکنیم

بیرجند- رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با طرح این سوال که چه کسی گفته اداره بیابان با اداره مرتع از نظر هزینه کرد جدا است، گفت: تقسیم بندی ضعف داخلی ماست و من این امر را می پذیرم.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل آقایی ظهر چهارشنبه در حاشیه مراسم افتتاح بزرگ ترین سازه آبخیزداری شرق کشور در آرک و بین آباد خوسف در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه های آبخیز داری کشور بیان کرد: در این پروژه ها با تخصیص ۲۰۰ میلیون دلار و دریافت حدود ۵۰ درصد تخصیص، بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته ایم.

وی ادامه داد: خراسان جنوبی جزو چهار استان اول کشور در پروژه های آبخیز داری بوده که در فعالیت های مربوط به آبخیزداری که از سال ۹۷ شروع شد، پیشتاز بوده است.

آقایی با بیان اینکه تامین و تخصیص اعتبار برای سال آتی همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: باید محکم و قوی این فرایند را طی کنیم و خدماتی که مورد نیاز مردم است را انجام دهیم.

وی بیان کرد: در استانی مانند خراسان جنوبی که از خشکسالی و کمبود باران رنج می برد،  پروژه های آبخیز داری نقد ترین، ارزان ترین و سهم الوصول ترین راه برای کاهش پیامدهااست.

وی با اشاره به اجرای پروژه سازه آبی در آرک بین آباد خوسف بیان کرد: ذوقی که در مردم منطقه نسبت به اجرای این طرح می بینم ‌نشان از رضایت مندی آن ها دارد.

 سالانه دو هزار میلیارد اعتبار برای آبخیزداری نیاز است

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر تخصیص اعتبار مهار روان آب ها در خراسان جنوبی بیان کرد:  در برنامه ششم توسعه  ۱۰ میلیون هکتار باید فعالیت های آبخیز داری انجام دهیم.

آقایی با بیان اینکه برای فعالیت های آبخیز داری در هر هکتار یک میلیون تومان بیشتر نیاز نداریم ، گفت: اگر سالانه دو هزار میلیارد تومان به ما بدهند تعهد برنامه ششم را انجام می دهیم‌.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار کرد: عملکرد و برنامه ریزی ما برای سال جاری به میزان یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار در سال ۹۷ بوده است.

وی با بیان اینکه امسال ۷۰۰ میلیارد تومانی که از صندوق توسعه ملی گرفته ایم، افزود: همچنین استانداران  ۵۵۰میلیارد تومان در قالب تفاهم نامه مشارکت کرده اند.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیزداری کشور گفت: امیدواریم در سال آتی سقف حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار را انجام دهیم.

آقایی بیان کرد: در سال جاری بارندگی هایی خوبی داشتیم که اگر ادامه داشته باشد قرق، حفاظت و مدیریت می تواند مشکل را رفع کند.

 رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیزداری کشور با بیان اینکه از عرصه ۱۳۵ میلیون هکتاری منابع طبیعی، حدود ۳۰ میلیون مطالعه کرده ایم، افزود: در این مطالعات اولویت بندی کردیم و بر اساس آن جلو می رویم.

 مشکلی در تامین اعتبار مبارزه با آفات نداریم

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه میزان از باران سال جاری مهار شده است، افزود: حفاظت، مدیریت چرا و قرق عرصه منابع ملی مهم ترین وظیفه سازمان جنگل ها است.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیزداری کشور بیان کرد: برای سال ۹۷، فعالیت های آبخیز داری، مهار حدود یک میلیارد متر معکب آب پیش بینی شده است.

وی با اشاره به سهم‌ استان ها از اعتبارات آفات بیان کرد: حفاظت شامل مبارزه با افات، کمربند حفاظتی، سوخت رسانی می شود که باید با تامین سوخت از قطع درختان جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار برای مبارزه با آفات بیان کرد: اعتبار مبارزه با افات با توجه به وضعیت آفت های موجود در کشور توزیع می شود، بنابراین مشکلی در تامین اعتبار نداریم.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیزداری کشور تاکید کرد: برای تامین اعتبار افت شپشک در خراسان جنوبی مشکلی نداریم.

برای بیابان زدایی هرکاری از دستمان برآید انجام می دهیم

آقایی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه سهم خراسان جنوبی در سال جاری از اعتبارات ملی بیابانزدایی صفر بوده و با ادامه این روند جنگل های دست کاشت را از دست می دهد، افزود: اشتباهی در سیستم ها شکل گرفته چراکه در بیابان زدایی همان کاری می کنیم که در مراتع انجام می دهیم.

وی با اشاره به اینکه می توانیم جنگل کاری، بذرپاشی را  در بیابان هم انجام دهیم، گفت: تقسیم بندی ضعف داخلی ماست، من این امر را می پذیرم.

وی ادامه داد: اصلا بحث را مرز بندی نکنید چراکه بیابان زمانی مرتع بوده که به بیابان تبدیل شده و همان کاری که در مراتع و جنگل ها انجام می دهیم، می توانیم در بیابان انجام دهیم.

آقایی با بیان اینکه اعتباراتی در بودجه سال ۹۷، از صندوق توسعه ملی برای بیابان و ریزگرد ها گذاشته شد خاص خوزستان بود، افزود: از این محل استان های دیگر غیر از خوزستان سهم ندارند و اگر ایرادی هم باشد، ایراد قانونی است.

 وی بیان داشت: در حوزه بیابان زدایی با اعتباراتی که در دست داریم، هر کاری از دستمان برآید انجام می دهیم.

آقایی در پاسخ به سوال دیگری بر این اساس که منظور شما این است که از اعتبار مراتع می توانیم برای بیابان هزینه کنیم، گفت: بیابان ها زمانی یا جنگل یا مرتع بوده که به دلیل چرای بی رویه، خشکسالی و عوامل انسانی به بیابان تبدیل شده است.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیزداری کشور ادامه داد: اگر پول داشته باشم که درخت بکاریم، چرا نمی توانیم در بیابان انجام دهیم؟

وی با طرح این سوال که چه کسی گفته اداره بیابان با اداره مرتع از نظر هزینه کرد جدا است، افزود: صراحتا عرض می کنم این ضعف داخلی من و اشکال ما بوده است.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیزداری کشور ادامه داد: برای سال ۹۸ این نقیصه حل می شود.

کد خبر 4536062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha