پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۳:۵۷

استاندار بوشهر:

مشکلات و تنگناها را نادیده نمی‌گیریم/ کارهای بزرگی انجام شده است

مشکلات و تنگناها را نادیده نمی‌گیریم/ کارهای بزرگی انجام شده است

بوشهر - استاندار بوشهر گبا بیان اینکه مشکلات و تنگناها را نادیده نمی‌گیریم گفت: دولت با وجود مشکلات زیاد کارهای بزرگی انجام داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند ظهر پنجشنبه در آئین افتتاح پروژه‌های گازرسانی شهرستان دشتستان اظهار داشت: دهه فجر یادآور روزهای بزرگی است که منجر به پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شد.

وی اضافه کرد: روزهای دهه فجر یادآور خاطراتی شیرین برای ملت ایران است؛ روزهایی که مردم با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خواستار تعیین سرونشت خود به دست خودشان شدند.

استاندار بوشهر بیان کرد: اکنون و در چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شاهد نمایش طرح‌های توسعه‌ای کشور هستیم. مشکلات و تنگناها را نادیده نمی‌گیریم، دولت با وجود مشکلات زیاد کارهای بزرگی انجام داده است.

وی با اشاره به تحمیل تحریم‌های ظالمانه بر علیه کشورمان، خاطرنشان کرد: تربیون‌هایی فعال هستند و می‌خواهند خدمات دولت را کمرنگ کنند و متاسفانه در داخل نیز برخی افراد با آنها هم‌صدا می‌شوند.

گراوند با اشاره به اینکه اتفاقات بزرگی در بخش توسعه‌ای استان بوشهر رقم خورده است، ادامه داد: دولت کم‌کاری نداشته است و با همه مشکلات در مسیر توسعه حرکت و سازندگی کشور متوقف نشده است.

وی با اشاره به اینکه می‌توانیم شتاب بیشتری به روند توسعه کشور بدهیم، افزود: در صورتی می‌توانیم به توسعه و پیشرفت دست یابیم که با هم اتحاد و همدلی داشته باشیم. هر حرفی که در راستای نفاق باشد بر خلاف مصالح کشور است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: دولت با همت بلند خود یک لحظه توسعه را متوقف نکرده است. دولت در ایام دهه مبارک فجر ۱۴۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح کشور افتتاح کرده است.

 وی با اشاره به مجاهدت‌های خاموش در عرصه نفت، گفت: اکنون به جایی رسیده‌ایم که در زمینه برداشت از ذخایر پارس جنوبی در حال پیشی‌گرفتن از کشور قطر هستیم.

کد خبر 4536762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha