پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ بهمن ۱۳۹۷، ۱۰:۰۴

با حضور وزیر کشور؛

همایش «مدیریت شهری و روستایی» در رامسر آغاز شد

همایش «مدیریت شهری و روستایی» در رامسر آغاز شد

رامسر - همایش مدیریت شهری و روستایی با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در هتل رامسر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد زرودی شهردار تنکابن صبح یکشنبه در همایش مدیریت شهری و روستایی که با حضور وزیر کشور و استاندار مازندران در سالن آمفی تئاتر هتل رامسر برگزار شد با بیان اینکه شهرداریها در کشور بار مسئولیت سنگینی را به دوش می کشند و همه انتظارات به سمت آنها است تصریح کرد: مشکل بزرگ شهرداریها حلقه مفقوده تصویب یکپارچه مدیریت شهری بوده که در ۶۴ بند توسط وزیر در دست اقدام است.

وی افزود: اگر بخواهیم در حوزه مدیریت شهری کاری انجام دهیم دموکراسی های اداری سبب چالش شده است.

شهردار تنکابن گفت: شهرداریها به لحاظ اقتصادی شرایط مناسبی ندارند و پیگیری وزیر کمک بزرگی به شهرداریهای کشور می کند و جان تازه ای به شهرداریها می دهد.

وی با اشاره به اینکه توسعه و تقویت گردشگری بعنوان وظیفه ذاتی مدیریت شهری بوده که سبب اشتغالزایی و افزایش کیفیت زندگی خواهد شد تصریح کرد: شهرداران انتظار دارند در حوزه گردشگری اقدامات بزرگی انجام دهند ولی با دموکراسی های اداری روبرو هستند.

وی افزود: بنادر و کشتیرانی منابع طبیعی محیط زیست اجازه سرمایه گذاری در سواحل را نمی دهند و طبق دستور استاندار سرمایه گذاری در سواحل تسهیل می شود و شهرداران در حوزه های مطالعاتی کتابچه اطلس حوزه سرمایه گذاری را بکار گیرند.

کد خبر 4538199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha