به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه خمسه روز پنجشنبه در جلسه ستاد کشت پاییزه محصولات کشاورزی که با حضور معاونین، مدیران شهرستان ها در مجموعه باغستان برگزارشد اظهار کرد: از توزیع کود های کشاورزی به هرشکلی باید جلو گیری کرد تا کود به دست کشاورزان واقعی برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بر نظارت بیشتر بر کارگزاران و مراکز عرضه کود در سطح استان تاکید کرد.
وی در ادامه به کشت پاییزه محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با برنامه ریزی انجام شده تاکنون روند کشت محصولات زراعی متاسب است که در مرحله داشت باید پایش بر مبارزه با آفت و بیماری سن غلات بیشتر شود تا همچون سال گذشته محصول باکیفت تولید کنیم.
خمسه افزود: پایش سن غلات از اول اسفند ماه آغاز می شود و همه مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی بصورت شبانه روزی بویژه ایام تعطیل بایستی آماده باشند.
وی اضافه کرد : سال گذشته استان قزوین در زمینه خرید و کیفیت تولید محصول گندم جز استان های موفق کشور بود که این موضوع امسال نیز باید ادامه پیدا کند.
نظر شما