رئیس کانون کاردان های فنی ساختمان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش 10 درصدی قیمت مسکن در شرایط فعلی گفت: مطمئنا در صورت تحقق محورهای طرح جامع مسکن و عملیاتی شدن وعده های دولت برای بخش مسکن در بودجه سال 86 در ابتدای سال آینده ،قیمت مسکن در سال 86 با روند کاهشی مواجهه خواهد شد.
مهدی موذن با تاکید براین که بحران مسکن فعلی نتیجه مجموعه سیاست ها وبرنامه ریزهای این بخش درهشت سال گذشته است ، افزود: این درحالی است که متاسفانه اخیرا وزیر سابق مسکن و شهرسازی طی مصاحبه ای در یکی از روزنامه ها تاکید کرده است که قیمت مسکن در سال آینده به شدت افزایش می یابد.
وی با انتقاد ازگفته های اخیر این مسئول پیشین وزارت مسکن و شهرسازی درمورد افزایش قیمت مسکن در سال آینده ، تاکید کرد: بخش عمده آنچه که هم اکنون در بخش مسکن اتفاق افتاده، حاصل برنامه ریزی های هشت سال گذشته بوده و بستر آن در گذشته بنا شده است لذا امروز نباید به جای پاسخگویی برای مردم ، طلبکار از شرایط فعلی بازار مسکن بود.
موذن تاکید کرد:البته این درحالی است که نمی توان تمامی سیاست های فعلی مسکن را نیز مثبت ارزیابی کرد اما آنچه در بخش مسکن اتفاق افتاده محصول یک شب نبوده بلکه پیامد سیاست های هشت سال گذشته بوده است.
وی با اشاره به سیاستهای نادرست وزارت مسکن و شهرسازی در گذشته، افزود: تعریف ناصحیح از انبوه سازی در گذشته ، صرف هزینه های هنگفت برای ساخت 18 شهر جدید (که هم اکنون شاهد سکونت تنها 500 هزار نفر درآنها هستیم ) بی توجهی و عدم اتخاذ سیاست مناسب برای 200 هزارخانه خالی در تهران و عدم ارائه طرحی تفصیلی برای شهر تهران و همچنین طرح جامع مسکن از جمله سیاست های نادرست این وزارتخانه در گذشته بوده است.
نظر شما