پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ اسفند ۱۳۸۵، ۱۴:۴۷

از امروز در سراسر کشور ؛

توزیع کالای بن های غیر نقدی 1,5میلیون مددجوی بهزیستی آغاز شد

توزیع کالای بن های غیر نقدی 1,5میلیون مددجوی بهزیستی آغاز شد

معاون پشتیبانی سازمان بهزیستی ، از آغاز تحویل کالای بن های غیر نقدی و کالابرگ در بین یک و نیم میلیون مددجوی تحت پوشش از امروز در سراسر کشور خبر داد.

مهدی عبدوس در گفتگو با خبرنگار مهر ، در خصوص توزیع اقلام ویژه عید به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی افزود: توزیع بنهای غیر نقدی میان مددجویان تحت پوشش مدتی است آغاز شده و با توجه به نزدیک شده سال جدید توزیع کالای بنهای غیر نقدی به ارزش 17 هزارو 500 تومان آغاز شده است .

وی خاطر نشان کرد: همچنین مددجویان می توانند با ارائه کالابرگ 16 کیلو برنج ، 5/7 کیلو گرم قند و شکر و 5/7 کیلو نیز روغن دریافت کنند.

معاون پشتیبانی سازمان بهزیستی تاکید کرد: مددجویان تحت پوشش برای دریافت کالاهای خود از امروز می توانند به فروشگاهها مراجعه کنند.

عبدوس همچنین درخصوص واگذاری امور حمایتی بهزیستی به کمیته امداد تاکید کرد: این طرح در کمیسیون تلفیق مجلس رد شده است و برای رای نهایی باید در صحن علنی مجلس مطرح شود.

کد خبر 454357

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha