پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ بهمن ۱۳۹۷، ۸:۳۱

تیمی که با هزینه شخصی بازیکنانش به لیگ برتر فوتسال رسید!

تیمی که با هزینه شخصی بازیکنانش به لیگ برتر فوتسال رسید!

مدیرعامل باشگاه شاهین کرمانشاه می‌گوید این تیم بدون حامی مالی و با هزینه‌های شخصی به لیگ برتر فوتسال رسیده است.

سیداحسان احسانی در خصوص صعود این تیم به لیگ برتر فوتسال و تاریخچه شاهین به خبرنگار مهر، گفت: هفت سال پیش امتیاز تیم دایتی شیراز را خریدیم و در لیگ دسته دوم حاضر شدیم. نزدیک به ۶ سال در لیگ دو بازی کردیم و هر دوره یکی از شانس های صعود به لیگ دسته اول بودیم تا اینکه اردیبهشت امسال این اتفاق رخ داد و به لیگ دسته اول رسیدیم.

وی افزود: در لیگ دسته یک هم موفق ظاهر شدیم و توانستیم با غلبه بر تیم نفت امیدیه در مجموع دو بازی رفت و برگشت، به لیگ برتر برسیم. کمتر تیمی است که بدون اسپانسر و حامی مالی و به صورت خودگردان به لیگ برتر برسد. تیم با هزینه های شخصی بنده اداره می شد و بازیکنان هم کمک می کردند. بازیکنانی که شرایط مالی متوسطی داشتند بعضی از هزینه های جاری تیم را بر عهده داشتند هیچ قراردادی هم در کار نبود و بازیکنان با عشق و علاقه بازی می کردند.

مدیرعامل باشگاه شاهین در خصوص اینکه با این وضعیت تیم قطعا در لیگ برتر به مشکل می خورد، تصریح کرد: بله ما باید اسپانسر بگیریم. بدون حامی مالی نمی شود در لیگ شرکت کرد. باید یک دستگاه دولتی یا شرکت های خصوصی جلو بیایند. می خواهیم فقط در لیگ برتر بمانیم.

کد خبر 4544820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha