به گزارش خبرنگار مهر، شکوه میرشاهی روز یکشنبه در دومین رویداد شتاب دهی به شبکه سازی صنایع دستی و سوغات با رویکرد سنگ های قیمتی و فلزات گرانبها که درنمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد اظهار کرد: وجود بارگاه منور رضوی در مشهد و سفر سالانه حدود ۳۰ میلیون زائر داخلی و خارجی به این شهر بازار خوبی را برای سوغات ایجاد کرده است.
وی افزود: طبق برآوردهای انجام شده سالانه در حدود ۳۶۰۰ میلیارد تومان ارزش بازار سوغات در مشهد است که می تواند برای سرمایه گذران مناسب باشد.
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان رضوی بیان کرد: یکی از ظرفیت های مهم خراسان رضوی در کنار حوزه گردشگری، صنایع مربوطه به سنگ های زینتی است که قدمتی حدود ۸ هزار سال دارد که به این حوزه توجه زیادی نمی شود.
میرشاهی خاطرنشان کرد: ۲۲ نوع سنگی قیمتی و زینتی در معادن خراسان رضوی قابل برداشت است و همین امر باعث شده تا۱۶ هزار هنرمند در این عرصه مشغول فعالیت باشند و بازار۱۲۰ میلیارد تومانی در سال نیز به این حوزه اختصاص یابد که قابل توسعه است.
وی تاکید کرد: معرفی مشهد به عنوان شهر جهانی گوهرسنگ ها فرصت بسیار مناسبی است تا با ایجاد زیرساخت های لازم در این حوزه و توجه علمی به بحث سنگ های قیمتی و تزئینی و آموزش فعالان این حوزه بتوانیم بازار خوبی را از آن استان کنیم.
نظر شما