پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ بهمن ۱۳۹۷، ۴:۲۵

به گفته معاون وزیر خارجه کویت؛

«مایک پمپئو» ماه آینده به کویت سفر می کند

«مایک پمپئو» ماه آینده به کویت سفر می کند

خبرگزاری رسمی کویت اعلام کرد که وزیر خارجه آمریکا ماه میلادی آینده برای برگزاری سومین دور از گفتگوهای استراتژیک میان واشنگتن- کویت به این کشور حاشیه خلیج فارس سفر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جروزالم پست، خبرگزاری رسمی کویت به نقل از «خالد الجارالله» معاون وزیر خارجه این کشور در گزارشی اعلام کرد که «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا ماه میلادی آینده برای برگزاری سومین دور از گفتگوهای استراتژیک میان دو کشور، به کویت سفر خواهد کرد.

گفتنی است که به دنبال اعلام خروج نیروهای نظامی آمریکا از سوریه توسط «دونالد ترامپ»، پمپئو قرار بود در ماه ژانویه طبق برنامه اعلام شده از سوی وزارت خارجه آمریکا به کشورهای اردن، مصر، امارات متحده عربی، قطر، عربستان سعودی، عمان و کویت سفر کند و با مقام‌های این کشورها درباره موضوعاتی از قبیل «مقابله با ایران» رایزنی کند.

اما وی در میانه سفر خاورمیانه ای خود ناچار شد برای شرکت در مراسم خاکسپاری پدر همسرش، به آمریکا بازگشته و سفر خود را نیمه کاره رها نماید.

با این حال، پمپئو پس از بازگشت به آمریکا در یک تماس تلفنی با همتای کویتی خود اعلام کرد که در آینده ای نزدیک به این کشور سفر خواهد کرد.

کد خبر 4545225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha