پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۱۳

توزیع کارت از فردا؛

امروز آخرین مهلت تکمیل مدارک دستیاری/ آزمون ۲ اسفند برگزار می شود

امروز آخرین مهلت تکمیل مدارک دستیاری/ آزمون ۲ اسفند برگزار می شود

چهل و ششمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی پنجشنبه ۲ اسفند برگزار می شود و داوطلبان تا ساعت ۲۴ امروز دوشنبه ۲۹ بهمن فرصت دارند نسبت به تکمیل مدارک اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، چهل و ششمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی با رقابت بیش از ۱۳ هزار و ۶۴۳ نفر در روز پنجشنبه ۲ اسفند برگزار می شود.

کارت ورود به جلسه آزمون دستیاری تخصصی پزشکی از روز سه شنبه ۳۰ بهمن تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه اول اسفند بر روی سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار می گیرد.

آندسته از داوطلبانی که مطابق دفترچه راهنمای آزمون مدارک سهمیه ای خود را به طور کامل ارسال نکرده اند باید مدارک خود را تا ساعت ۲۴ امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷ از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی ارسال کنند.

بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی با توجه به تکمیل نشدن استعلام سهمیه رزمندگان نتیجه تکمیل مدارک این داوطلبان در اطلاعیه های بعدی بر روی سایت قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4545311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha