۲۹ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۱

مهر خبر می‌دهد؛

شرکت ملی نفت و متقاضی خرید نفت از بورس به توافق نرسیدند

شرکت ملی نفت و متقاضی خرید نفت از بورس به توافق نرسیدند

علی رغم ثبت یک پیشنهاد خرید در پنجمین مرحله عرضه نفت خام در بورس انرژی، بدلیل عدم ایجاد توافق بین شرکت ملی نفت و خریدار، این عرضه منجر به معامله نشد.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین عرضه نفت خام سبک ایران در رینگ بین المللی بورس انرژی ساعت ۱۴:۳۰ در بورس انرژی آغاز شد. 

 امکان تسویه حساب با ارزهای بین‎المللی، امکان تسویه کامل با ارز ریال ایران با نرخ سنا از تفاوت‎های عرضه این دوره با دوره‎های قبل است. دوره تسویه حساب معاملات نیز از ۶۰ به ۹۰ روز افزایش یافته است. عرضه نفت خام در بورس انرژی ایران در راستای تحقق سیاست‎های اقتصاد مقاومتی مبتنی بر ایجاد تنوع در روش‎های فروش نفت و استفاده از ظرفیت‌های بخش غیردولتی به‌منظور صادرات نفت‌خام در دستور کار قرار گرفت و پیش از این حدود یک میلیون بشکه نفت از طریق بورس عرضه شده است.

۱۴:۳۲/یک واریز انجام شد

امیرحسین تبیانیان، نماینده شرکت ملی نفت ایران در بورس انرژی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه عرضه چهارم نفت خام در رینگ بین المللی بورس انرژی آغاز شده است، گفت: مطلع شدیم که یک واریز برای خرید انجام شده است، اما منتظر هستیم که این تقاضا در تابلو بورس نمایان شود.

به گفته این مقام مسوول نرخ پایه خرید ۵۶.۸۱ دلار است.

۱۵:۱۵/توافق حاصل نشد

تبیانیان دقایقی قبل به خبرنگار مهر گفت: شرکت ملی نفت با متقاضی خرید نفت بر سر قیمت به توافق نرسید.

کد خبر 4545791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • صادق US ۱۹:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۹
      0 0
      سلام. امروز ساعت ۴ معامله انجام شده لطفاً تصحیح کنید