مدير فروش ذوب آهن اصفهان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر گفـت: ميزان توليد ذوب آهن اصفهان درهشت ماه امسال يك ميليون و 788 هزار تن بود كه پيش بيني مي شود تا پايان امسال به حدود دو ميليون و 500 هزار تن برسد كه بخشي از آن از طريق خريد شمش ظرفيت نورد تكميل شده است.
منصور يزدي زاده افزود: از ايتداي امسال تا كنون يك ميليون و 807 هزار تن محصول اين كارخانه تحويل بازار شد كه بيشتر از ميزان توليد در هشت ماهه امسال بوده و اين مازاد محصول مربوط به موجودي سال گذشته است.
وي تصريح كرد: بيش از 95 درصد از محصولات ذوب آهن اصفهان از طريق بورس فلزات تهران عرضه مي شود.
به گفته وي، با راه اندازي بورس فلزات ، قيمتها به صورت واقعي تعيين شده و تعداد لايه هاي ميان توليد كننده و مصرف كننده به پايين ترين سطح خود رسيده است.
وي قيمت هر كيلوگرم ميلگرد را قبل از راه اندازي بورس فلزات دو هزار و 900 ريال ذكر كرد و افزود: در حال حاضر اين رقم به دو هزار و 820 ريال رسيده است.
يزدي زاده تصريح كرد: همچنين قيمت خانواده تيرآهن قبل از راه اندازي بورس فلزات در بازار سه هزار و 610 ريال بود كه در حال حاضربه سه هزار و 250 ريال رسيده كه اين كاهش قيمتها از نتايج مثبت بورس فلزات است.
وي گفت: با راه اندازي بورس فلزات تعداد لايه ها كاهش يافته و رفتار بازار منطقي و معقول شده و درحال حاضرقيمتها با بازار جهاني قابل رقابت مي باشد.
وي با اشاره به ميزان واردات افزود: در حال حاضر به دليل رقابتي بودن نرخها، شفافيت بازار واردات آزاد بوده و پيش بيني مي شود اين روند در آينده حفظ شود.
مدير فروش شركت سهامي ذوب آهن اصفهان روند واردات مطلوب ارزيابي كرد و افزود: بر اساس نياز كشورثبت سفارش انجام شده و دولت هيچ گونه موانع تعرفه اي براي واردات وضع نكرده است.
يزدي زاده افزود: در حال حاضرايران مي تواند با تعيين عوارض سنگين بر واردات در شرايطي كه عضو بازار تجارت جهاني نشده همانند آمريكا موانع تعرفه اي وضع كند.
وي همچنين با اشاره به صادرات توليدات شركت سهامي ذوب آهن اصفهان تصريح كرد: ميزان صادرات در هشت ماه امسال حدود 90 هزار تن بود كه نسبت به دوره مشابه سال گذشته 20 درصد افزايش يافت.
به گفته وي، در زمينه صادرات محصولات فلزي هيچ محدوديتي وجود ندارد وصادرات در سطح منطقه به كشورهاي كويت، افغانستان، عراق و تركمنستان و به بيشتر كشورهاي اروپايي انجام مي شود.
وي با شاره به عوارض سه درصدي براي فروش ميلگرد افزود: سه درصد تجميع عوارض با هدف كاهش هزينه هاي توليد صورت گرفته و اين در شرايطي است كه موجب افزايش هزينه هاي توليد شده و در اين شرايط امكان رقابت در بازار ميسر نخواهد بود.
به گفته وي، دريافت ماليات بر اساس تجميع عوارض از سوي دولت براي محصول نهايي وضع شده اما از آنجا كه ميلگرد محصول نهايي محسوب نمي شود از اين رو بايد از سبد كالاهاي مشمول سه درصد عوارض حذف شود.
يزدي زاده تصريح كرد: براي ايجاد بستر مناسب رقابتي بايد هزينه هاي توليد كاهش يابد و عوارضي كه بر توليد كننده تحميل مي شود بايد حذف شود.
مدير فروش ذوب آهن اصفهان در گفت و گو با "مهر" :
ميزان توليد محصولات ذوب آهن اصفهان امسال شش درصد افزايش يافت
ميزان توليد محصولات مجتمع ذوب آهن اصفهان در هشت ماه امسال باشش درصد رشد نسبت به دوره مشابه سال گذشته به يك ميليون و 788 هزار تن رسيد.
کد خبر 45462
نظر شما