پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۹:۱۳

با هدف معرفی فرصت ها و پتانسیل های گردشگری؛

مرند در نمایشگاه ملی مدیریت شهری و روستایی شرکت می کند

مرند در نمایشگاه ملی مدیریت شهری و روستایی شرکت می کند

مرند – شهرداری مرند با هدف معرفی فرصت ها و پتانسل های گردشگری در نمایشگاه ملی شهری و روستایی بندرعباس شرکت می کند.

مدیر روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مرند در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: شهرداری مرند برای معرفی و ارائه فرصت های گردشگری و پتانسیل های این شهرستان، همزمان با ۴۰ امین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در نمایشگاه مدیریت شهری و روستایی بندرعباس حضور می یابد.

سعید ابراهیمی افزود: شهرداری مرند در این نمایشگاه عملکرد ۴۰ ساله خود را در حوزه‌ های مختلف گردشگری، فضای سبز و تفرجگاهی و خدمات حمل و نقل درون شهری ارائه می‌ کند.

وی طرح پیشنهادی تفرجگاه سد شهید کلانتری، معرفی پروژه(مشارکتی) تجاری خدماتی اطلس،  بازآفرینی شهری و محلات کم برخوردار و حمل و نقل عمومی را از محورهای اصلی نمایشگاه بندرعباس برشمرد و ادامه داد: شهرداری مرند طرح های تفرجگاهی و معرفی فرصت های گردشگری را به بازدید کنندگان معرفی خواهد کرد تا مورد ارزیابی کارشناسان سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور قرار گیرد.

مدیر روابط عمومی شهرداری مرند تاکید کرد: با توجه به نزدیکی ایام نوروز، فرصتی فراهم شده تا نسبت به معرفی جاذبه های گردشگری و آثار باستانی مربوط به مرند اقدام و این شهر تاریخی و فرهنگی را به عنوان میزبانی شایسته برای مسافرین نوروزی ۹۸ معرفی کنیم.

ابراهیمی در پایان با اشاره به زمان برگزاری این نمایشگاه اذعان داشت: نمایشگاه مدیریت شهری و روستایی که به مناسبت چهلمین سالگرد بزرگداشت انقلاب شکوهمند اسلامی برنامه ریزی شده اول تا سوم اسفند ۱۳۹۷ به همت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در بندرعباس برگزار می شود.

کد خبر 4547046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha