پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۳۸

رئیس صنعت معدن و تجارت استان سمنان:

۵۴۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در استان سمنان پرداخت‌شد

۵۴۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در استان سمنان پرداخت‌شد

سمنان - رئیس صنعت معدن و تجارت استان سمنان گفت: در سال جاری ۵۴۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید سامانه بهین یاب برای واحدهای تولیدی استان پرداخت‌شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی صبح چهارشنبه در یک‌صد و سی و سومین جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان به میزبانی استانداری ضمن بیان اینکه در سال ۹۷ تاکنون یک هزار و ۷۴۱ واحد تولیدی متقاضی دریافت تسهیلات بهین یاب شده‌اند، تأکید کرد: این واحدهای تولیدی در بخش‌های صنعت معدن و کشاورزی و دامداری و همچنین خدمات شامل گردشگری ثبت‌نام کرده‌اند.

وی بابیان اینکه ۵۴۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در سالجاری تا کنون به واحدهای مشکل‌دار تولیدی در سطح استان پرداخت شده است، افزود: ۲۴۲ واحد تولیدی استان این وام‌ها را از سامانه بهین‌یاب دریافت کردند.

رئیس صنعت معدن و تجارت استان سمنان گفت: در بخش رفع موانع تولید استان و با اهتمام اعضای کارگروه، مشکلات ۶۹۹ واحد تولیدی از ابتدای سال ۹۷ تا کنون بررسی شده است.

اسودی با بیان اینکه ۷۲درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان اجرایی شده است، ابراز کرد: این امر نشان دهنده عزم خوب مجموعه مدیران استان برای رفع موانع تولید است.

وی افزود: از یک هزار و ۶۰۷ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان، ۴۴درصد مربوط به امور بانکی و تسهیلات بوده که همراهی بیشتر بانک‌های عامل در سطح استان با این امر مطلوب است.

کد خبر 4547423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha