به گزارش مهر، حجت الاسلام سید حسینی دبیر همایش نماز ،هویت و جوان در این همایش گفت: این همایش در چهار بخش نماز و روانشناسی، نماز و اخلاق، نماز و سلوک عارفانه و نماز و موضوعات اجتماعی برگزار می شود.
وی اظهار کرد:برای شرکت در این همایش ۱۵۷ نفر ثبت نام کردند و در مجموع ۱۰۹ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد.
دبیر همایش نماز،هویت و جوان بیان کرد: از تعداد مقاله ارسال شده ۲۱ مقاله به صورت سخنرانی و ارائه شفاهی،۲۷ مقاله به صورت پوستر و ۳۹ مقاله نیز رد شد.
حسبنی یادآور شد: ۳۱مقاله در حوزه نماز و روانشناسی،۳۰ مقاله با موضوع نماز و مسائل اخلاقی،۳۵ مقاله در حوزه نماز و موضوعات اجتماعی و ۱۳ مقاله هم مرتبط با نماز و سلوک عارفانه بود.
رئیس دانشگاه بیرجند هم در این جلسه اظهار کرد: شروع تربیت دینی از خانواده ها آغاز می شود و بعد از آن مؤلفه هایی چون آموزش و پرورش نقش آفرین است.
احمد خامسان با اشاره به اینکه اگر برای نماز سرمایه گذاری کنیم بر کاهش آسیب ها مؤثر خواهد بود، بیان کرد: همانطورکه قرآن کریم بیان داشته اولین تأثیر نماز حقیقی و با تأمل دوری از فحشاء و منکر است.
خامسان با تأکید بر اینکه نماز حس تعلق و هویت را تقویت می کند، ادامه داد: ما با نماز به دنبال نسلی متعهد هستیم که در کنار تعهد و تخصص مشکلات جامعه را رفع کند.
نظر شما