۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۴۰

فضائلی:

دولت برای تحقق بیانیه«گام دوم» مسئولیت سنگین دارد

دولت برای تحقق بیانیه«گام دوم» مسئولیت سنگین دارد

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: باید آحاد مردم با مفاد بیانیه«گام دوم» آشنا شوند و نخبگان و مسئولان نیز این بیانیه را مطالعه و در جهت تبیین، اجرا و تحقق آن تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فضائلی تحلیلگر مسائل سیاسی امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران به اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و  گفت: بعد از راهمپیمایی ۲۲ بهمن بیانیه مقام معظم رهبری در مورد گام دوم انقلاب صادر شد.

وی، این بیانیه را حائز اهمیت خواند و افزود: باید آحاد مردم با مفاد این بیانیه آشنایی پیدا کنند و نخبگان و مسئولان نیز این بیانیه را مطالعه کرده و در جهت تبیین، اجرا و تحقق آن تلاش کنند.

این تحلیل گر مسائل سیاسی تصریح کرد: این بیانیه از جامعیت محتوایی برخوردار است و اهدافی روشنی را برای کشور مشخص کرده و قوه محرکه و پیشرانی که می تواند راه را طی کرده و به چشم انداز برساند، تشریح می کند؛ این جامعیت امر تازه ای است.

وی با بیان اینکه این متن از بیان مستحکمی برخوردار است، گفت: این متن دارای نگاه تاریخی است.

فضائلی اظهار داشت: وضعیت موجود کشور و ظرفیت های موجود نیز در بخش های مختلف این بیانیه مورد اشاره قرار گرفته است. تمدن نوین اسلامی به عنوان چشم انداز روشنی است که رهبری معظم انقلاب در این بیانیه آن را به عنوان یک نقطه دست یافتنی و قابل تحقق برشمردهاند، تمدن نوینی که بتواند زمینه ساز ظهور حضرت ولیعصر (عج) باشد.

وی افزود: امسال چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را جشن گرفته ایم، در حالی که دشمنان انقلاب به دنبال این بودند که ملت ایران چهلمین سالگرد انقلاب را نبینند و در این راستا طرح ها و برنامه هایی را آماده کرده بودند. 

این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: با همراهی مردم و رهبری، مقام معظم رهبری این نقشه ها برآب شد و محاسبات دشمن باطل از آب درآمد. 

فضائلی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در طی این چهل سال، دستاوردها و تجربیات گران بهایی به دست آورده که آن را آماده برداشتن گام های بلند بعدی کرده است و این بیانیه برای برداشتن گام دوم انقلاب صادر شده است.

وی با بیان اینکه یکی از توصیه های مقام معظم رهبری در «گام دوم» بهبود وضعیت اقتصادی و تحقق عدالت و مبارزه با فساد است، اظهارداشت: رهبر انقلاب هفت توصیه را انشاء کردند که تحقق آنها زمینه ساز تحقق تمدن نوین اسلامی است.

این کارشناس رسانه با بیان اینکه موتور محرکه این دستاورد، جوانان هستند، گفت: جامعه ما، جامعه ای جوان محسوب می شود. نیروی جوان انگیزه بیشتری برای تحقق اهداف انقلاب دارد.

فضائلی  با یادآوری اینکه چهل سال اول انقلاب هم عمدتا با نیروی جوان، این کشور به دستاوردهای مهمی دست یافت، تاکیدکرد: اگر به اوایل پیروزی انقلاب اسلامی توجه کنیم، ترکیب نهادهایی که برای تأمین امنیت کشور و سازندگی تشکیل شدند، متشکل از نیروهای جوان بود که ارکان اصلی این نهادها را تشکیل می دادند.

وی گفت: فرماندهان ما در سپاه و بسیج عمدتا نیروهای جوان بودند، جوانان در دهه هفتاد و هشتاد مبداء پیشرفت علمی و پژوهشی کشور بودند از این رو متوسط سن دانشمندان هسته ای ما ۳۰ یا ۳۵ سال بود. 

این تحلیلگر مسائل سیاسی اظهارداشت: دستاوردها و خون آوردهای چهل سال اول انقلاب ناشی از حضور جوانان در عرصه بود. در ادامه انقلاب نیز چاره ای جز تکیه بر جوانان مومن، انقلابی و باانگیزه نیست. 

فضائلی با بیان اینکه نسل جوان امروز نیز باید برای پذیرفتن این مسئولیت آمادگی پیدا کنند، گفت: تفاوت بسیار مهمی بین جوانان نسل اول انقلاب و جوانان این دوره وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: در اوایل انقلاب الگویی برای اداره جمهوری اسلامی وجود نداشت و جمهوری اسلامی الگوی جدیدی بود که توسط جوانان انقلابی اجرایی شد.

تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: اگر به انقلاب اسلامی پایبندی بیشتری داشته باشیم، دستاوردهای بیشتری خواهیم داشت. طبق فرموده رهبر انقلاب «اگر بی توجهی به انقلاب در برهه های از تاریخ چهل ساله نبود، بی شک دستاوردهای انقلاب بیشتر بود و کشور در مسیر دستیابی به آرمان ها بسی جلوتر بود»؛ این فرمایش نکته کلیدی در مورد گام دوم است.

فضائیلی تصریح کرد: مردم سؤال می کنند که چگونه است که ما می توانیم در صنایع موشکی پیشرفت داشته باشیم اما نمی توانیم صنعت خودروسازی را اصلاح کنیم. 

وی گفت: هر جا با تفکر انقلابی حرکت کردیم و مدیران ما مدیران جهادی بودند و با تلاش شبانه روزی و انگیزه و اراده و با به کارگیری ظرفیت های درونی حرکت کردیم، دستاوردهای بزرگی را به دست آوردیم، دلیل فقدان روحیه انقلابی، علت برخی شکست ها است. 

این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه نباید با این بیانیه برخورد فرمایشی داشته باشیم، افزود: لبیک ها نباید فقط در مقام حرف باشد، دولتمردان ما برای تحقق این بیانیه مسئولیت سنگینی دارند.

فضائیلی با بیان اینکه یکی از وظایف مسئولان این است که خودشان در جهت معنویت و اخلاق و رفتار الگو باشند، گفت: سبک زندگی آنها باید به گونه ای باشد که جامعه وقتی به آنها نگاه می کند، درس معنویت و اخلاق بگیرد. باید در برنامه های خود بستر رشد اخلاق را فراهم کنند.

وی تأکید کرد: دولت مسئولیت جدی در پیگیری اقتصاد مقاومتی دارد، لذا نباید با این سند برخورد تشریفاتی صورت گیرد.

کد خبر 4549071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha