پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۳۷

«دربی پایتخت» سال آینده روی صحنه می‌رود

«دربی پایتخت» سال آینده روی صحنه می‌رود

«دربی پایتخت» به کارگردانی مجتبی احمدی اردیبهشت و خرداد سال آینده روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نمایش، نمایش «دربی پایتخت» با موضوع آسیب‌شناسی روابط در میان جوانان مراحل نگارش را به پایان رسانده و گروه در حال انتخاب تیم بازیگران است تا این اثر را سال ۹۸ روی صحنه ببرند.

مجتبی احمدی نویسنده و کارگردان این نمایش توضیح داد: نمایشنامه «دربی پایتخت» نگاهی آسیب‌شناسانه به روابط جوانان جامعه دارد و قرار است با نگاهی چالشی و آسیب‌شناسانه به نحوه برخوردها، شکل‌گیری روابط درست و غلط و ناهنجاری‌های موجود در جامعه در حوزه سنی تینیجر بپردازد.

احمدی گفت: نمایشنامه در حال بازنویسی نهایی است و با توجه به نوع قصه و سبک روایت آن باید بازیگران این نمایش نسبت به هم انتخاب شوند. لذا با چند بازیگر اصلی نمایش مذاکراتی را آغاز کردیم و به زودی با قطعی شدن محل اجرای نمایش  برنامه‌ریزی نهایی برای اردیبهشت و خرداد سال ۹۸ آغاز خواهد شد.

کد خبر 4549143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha